IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Готови ли сте отново да започнете да излизате по срещи

2 февруари 2015 14 29

Разберете дали сте преодолели краха на предишната си връзка

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Експертите считат, че едно от най-важните неща по отношение на стартирането на нова връзка е, дали изобщо сте готови за нея. Ако не сте, вие я обричате на провал от самото начало. Много хора смятат, че в любовта поговорката „клин клин избива“ е вярна, тоест най-добрият начин да забравите бившето си гадже е, като си намерите ново.

Истината е, че всеки човек се справя с раздялата по различен начин. На някои хора им трябват три седмици, на други три години, за да пожелаят „да се върнат в играта“ и да дадат нов шанс на любовта.

Ето и някои знаци, че вие вече сте готови да започнете отново да излизате по срещи или пък още определено не сте:

Вие не сте готови за нова връзка:

Ако все още следите профилите на ексгаджето си в социалните медии. Явно вие все още се интересувате от живота на бившия си, щом го дебнете виртуално. Ако не сте се възстановили от раздялата ви, няма смисъл да се впускате в нова връзка.

Добър знак:

Вие се радвате на свободата си. Ако чувствате, че след раздялата ви с ексгаджето ви сте разцъфнали и сте преоткрили себе си, това е много добре. Явно бившият ви партньор ви е потискал по някакъв начин и сега най-накрая се чувствате добре. Значи е време да потърсите нов човек в живота си, като този път ще знаете какво не искате и с какво не сте готови да се примирите.

Вие не сте готови за нова връзка:

Ако винаги съпоставяте новите си потенциални партньори с бившата си половинка. Много хора са обременени от предишните си връзки и търсят във всеки нов човек своя бивш любим, който очевидно много им липсва. Щом това е така, вие трудно ще допуснете нов човек до сърцето си. Може би е твърде рано и раната ви още не е зараснала.

Добър знак:

Вече все по-рядко се сещате за бившия си. В ранните етапи на раздялата, хората мислят за своята експоловинка всеки ден, дори ако това е подсъзнателно. Когато обаче стигнете до точката, в която този човек вече не ви въздейства, той ще започне да излиза от мислите ви.

Вие не сте готови за нова връзка:

Все още пазите вещи, принадлежали на бившия ви. Ако все още пазите ваши общи снимки, дрехи и предмети, които ви напомнят за изгубената любов, това е показателно, че все още сте „в траур“ от раздялата. По-добре не се опитвайте да излизате по романтични срещи, защото нещата няма да ви удовлетворят, докато миналото ви ви диша във врата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари