IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовни подаръци за Него

12 февруари 2007 11 54

Забравете за розовите зайци, които държат червени сърца в ръце. Това, което стои срещу вас, е мъж и той има нужда от мъжки подаръци

Любовни подаръци за Него

Основната причина, поради която някои мъже не харесват Свети Валентин и предпочитат алкохолно да се отдадат на Трифон Зарезан е, че имат лоши спомени от ужасните подаръци, останали им от предишните празници.

Момичета, запомнете! Розовото, лилавото и светло зеленото са момичешки цветове. Нищо романтично няма в това да караш мъж да носи боксерки на сърчица, особено ако са розови.

Всъщност, няма как да ви дадем рецепта за подаръкът, който ще впечатли точно вашата половинка, но се надяваме нашите идеи да ви вдъхновят.

Бижу

Мъжете също ги харесват. Материала, модела и вида на бижуто съобразете с цялостния му стил.

Дали ще е нещо златно, нещо сребърно или нещо, закачено на обикновен черен кабел, зависи от това какъв човек е той.

Някои мъже възприемат часовника също като бижу, така че ако сте го видели да се заглежда дълго в някой модел и можете да му го подарите, действайте.

Комплект за вино

Комплектът съдържа средно между три и осем части – тирбушон, тапа, „огърлица“, която се слага около гърлото на бутилката, за да не се спускат капчици и т.н.

Придружете го с бутилка хубаво вино и дегустирайте двамата цяла вечер. Така, впрочем, ще отбележите и Трифон Зарезан, и Свети Валентин.

Дантелено бельо

Не, няма грешка. Бельото е за вас. Подаръкът е събличането, което ще предоставите на него.

Спортна джаджа

В абсолютна мания се превърна футболът в събота, което, разбира се, е прекрасно за формата, тонуса и външният вид на нашите мили половинки.

Ако и вашият е сред „ритащите“, подарете му нещо, свързано с футбола. Тениска на любимия отбор, но с неговото име на гърба, онези дълги смешни футболни чорапи или накитник.

Спортът трябва да се поощрява.

Страстна вечер

Каквото и да си говорим, това остава най-добрият подарък за мъжете, за всеки повод. Пригответе му незабравима вечер, знаем, че знаете как да го подлудите.

Всичко, което трябва да знаете за Свети Валентин

Четири идеи за неустоима любовна покана

 
 

КоментариКоментари