IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За добър секс намалете кавгите

30 ноември 2015 17 00

Двойките с най-весел креват през първата година

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Влюбените двойки се радват на весел креват през първата година от връзката си.

След това мераците започват да избледняват или иначе казано, който мачкал чаршафите първите 12 месеца – мачкал. После започва по-скучната част.

Поне това твърдят германски учени, чието изследване е цитирано в сп. „Мари Клер“.

За целите на проучването авторите му от университета „Лудвиг Максимилиан“ в Мюнхен са анкетирали 3000 души на възраст между 25 и 41 години. Те е трябвало неколкократно да оценяват сексуалния си живот.

Резултатите показват, че партньорите са най-доволни от интимните си отношения до първата година от връзката си. След това сексуалните им мераци постепенно започват да намаляват.

Противно на широко разпространеното схващане, че появата на деца влошава качеството на сексуалния живот, настоящото проучване показва, че тя няма съществен ефект върху интимните отношения.

Изследователите са установили, че по-скоро зачестилите с напредването на връзката спорове между партньорите са причина за понижената им сексуална активност. С оглед на това експертите препоръчват двойките да се въздържат от кавги, ако искат да се радват на добър и редовен секс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари