IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 знака, че той те харесва, но го е страх да ти каже

11 януари 2016 16 15

Не всички мъже са уверени

Снима: outnow.ch

Снима: outnow.ch

Не всички мъже са смели мъжкари, които не се страхуват да заговарят жените, да флиртуват с тях или да направят първата крачка.

Някои мъже са срамежливи и направо задръстени. Това не ги прави лоши хора, а просто интроверти.

Хубавото е, че повечето дами харесват такива мъже и за тях дори е предизвикателство да ги извадят от черупката им.

Единственият проблем е, че жената, която си харесва срамежлив мъж, обикновено се чуди дали той ѝ отвръща или е просто от учтивост.

Ето и няколко знака, които ще ви убедят, че свенливото момче ви харесва, но е твърде уплашено, за да ви каже:

1. Той вечно се върти около вас

Ако работите заедно и този мъж винаги търси близост с вас, носи ви кафе, обяд и т. н., може би наистина ви харесва повече от всеки друг. Добър знак е, ако той се опитва да бъде около вас през цялото време, без да се опитва да е център на вниманието.

2. Той излиза от зоната си на комфорт, за да ви угоди

Ако той се държи като ваш най-добър приятел и ви прави редица услуги, значи ви харесва много. Особено ако винаги е учтив и почтителен към вас и вие усещате, че има много топло отношение към личността ви.

3. Той винаги ви се усмихва и търси контакт с очи

Истината е, че ако един мъж ви харесва, той няма да може да сдържи усмивката си към вас, няма да може и да спре да ви гледа. По-скоро той отчаяно ще се взира в очите ви, но ще го е страх да ви каже, че иска нещо повече.

4. Той ви дава цялото си внимание

Когато един мъж е изцяло погълнат от вас, дори когато някоя друга се опита да привлече вниманието му, значи ви харесва много и не може да го скрие.

5. Той ви прави малки комплименти

Ако този мъж забелязва вашата нова прическа, нова рокля, нови обувки, нова чанта, нов нюанс на червилото и т. н., значи той просто иска да ви покаже, че забелязва всичко у вас. Добър знак е, ако усещате, че комплиментите му са искрени и честни.

6. Той не ви кани на срещи

Понякога най-добрите момчета са най-срамежливи. Те не са агресивни и оправни и вероятно са пропуснали много невероятни възможности с жените. Ако очаквате такъв мъж да ви ухажва, то няма да стане. По-добре е вие да направите първата крачка – няма какво да губите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )
Задръстени са мъжете. Някои едвам се ожениха. Инициативата идва след като мъжът се е консултирал с лекар за успокоение.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар