IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Необвързаните мъже, които ще срещнете на сватба

21 март 2016 16 40

Вижте 7 типа

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Сватбите са популярно място за запознанства. Много жени са срещнали своя бъдещ съпруг именно на сватбеното тържество на приятелка или роднина.

Така че, ако все още сте със статут необвързана и ви предстои да ходите на сватба скоро, ето и един поглед към 7-те различни типа мъже без гаджета, които можете да срещнете:

1. Този, който е дошъл, за да се напие

Вие ще се срещнете с този човек, когато се наредите на бара, за да си поръчате втората си водка с кола (или нещо друго) за вечерта. Шансовете този мъж да е на четвъртото си уиски с лед са доста големи. Разбира се, той може да е готин и да изглежда забавен, но едва ли ще помни името ви след разговора.

2. Този, който е дошъл, за да превземе дансинга

Това е мъж, който се чувства доста удобно на дансинга и определено е тръгнал на бърз улов за самотни жени, които обичат да танцуват. Може да прекарате известно време с него в еротични танцови движения, но има голяма възможност да се почувствате инфантилно като на абитуриентския си бал.

3. Този, който е дошъл с позната, за да не е сам

Този мъж не е искал да се набива на очи като необвързан (особено като всичките му приятели са женени или имат сериозни връзки) затова си е взел придружителка на сватбата. За съжаление, така той ограничава шансовете си да се заговори с друга жена. Ако този мъж хваща окото ви, попитайте някой от сватбата, дали жената му е приятелка.

4. Този, който е ваш... роднина

Винаги по сватбите има сред гостите един атрактивен трети братовчед, брат на младоженеца и т. н. Ако този мъж танцува с някаква възрастна леля или с майката на булката, то опитайте се да го заговорите в някакъв момент, за да разберете кой е той всъщност и имате ли шансове с него.

5. Този, който е по-уплашен и от вас

Този мъж е видимо срамежлив и изглежда доста уплашен, за да се появи сам на дансинга, подобно на вас. Ако той си стои кротко на масата, може да седнете до него и да завържете разговор, току-виж ви изненада приятно.

6. Този, който ви заговаря, но забравя да поиска телефона ви

Възможно е да се запознаете с необвързан мъж на сватбата, който почти цяла вечер да си говори с вас и накрая... просто да ви каже довиждане и да си тръгне, без да ви поиска телефона. Това не означава, че той не ви е харесал, но може би е решил да разпита булката и младоженеца за вас и едва тогава да потърси координатите ви, така че не губете надежда.

7. Този, който се изнася преди хвърлянето на букета

Това е необвързаният мъж от вида играч, който се страхува от сериозни ангажименти. Той е дошъл на сватбата, за да се забавлява, а не за да си търси гадже. Дори да ви е свалял цяла вечер, не се надявайте на много в бъдеще.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари