IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как ходенето по срещи се променя след университета

7 април 2016 15 30

Вижте 5 основни разлики

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Ако наскоро сте приключили с образователния етап от живота си, то скоро ще откриете че ходенето по срещи вече не е същия вид емоция като преди.

Изведнъж мъжете ще спрат да ви канят на кино, а ще ви предлагат да излезете на хубав ресторант. Вече разходката (свалката) в парка с интересен мъж няма да ви се струва романтична, а твърде небрежна и дори инфантилна

Просто излизането по срещи след гимназията и университета придобива съвсем друг вид. Вижте как:

1. Първите срещи ще станат по-конфузни и неудобни

Докато сте в гимназията или университета нагласата ви е такава, че флиртувате повече и съответно излизате по-често и по срещи. Така че тези излизания не ви се струват неудобни, а по-скоро забавни. След като завършите обаче, тези срещи ще се разредят и всеки път ще се чудите в какво ли точно се забърквате. Ще се чувствате странно, няма да знаете как точно да подходите, какво да говорите, как да се облечете, какво и колко храна/напитки да си поръчате в заведението. Срещите ще започнат да ви изтощават психически.

2. Гледането на филм в дома на мъжа вече става покана за секс

В гимназията, ако едно момче ви покани на гости, за да гледате филм, то сексът е опция, която може и да не се случи. След няколко години обаче, реалността ще се промени – подобна среща в дома на мъжа ще означава покана за секс, а гледането на филм ще е опция. Има и изключения, разбира се, но те са рядкост.

3. Онлайн запознанствата стават нещо нормално

След като дните ви в университета отминат, вие ще започнете да срещате нови хора около вашата възраст все по-рядко. Ще осъзнаете, че онлайн запознанствата са една добра възможност да се запознаете с необвързани мъже със сходни на вашите интереси. Много е възможно да започнете да се регистрирате в различни сайтове, с мисълта, че в някой от тях ще намерите бъдещия си съпруг. Междувременно ще се запознаете и с доста откачалки.

4. Когато сте във връзка, хората постоянно ще предполагат, че ви предстои годеж

След като завършите и особено след като минете 25 години, всеки нов мъж в живота ви ще бъде възприеман за ваш потенциален съпруг от роднините и приятелите ви. Възможно е близките ви да започнат да ви бомбардират с въпроси относно това дали виждате бъдещето си с настоящия си приятел, а вие да излизате с него едва от няколко седмици. Това може да бъде доста досадно и да ви поизнерви.

5. Нещата ще се движат по съвсем нов график

Връзките след гимназията и университета са с много различен режим. Ако в миналото, когато сте си имали сериозен приятел, сте се виждали всяка (или почти всяка) вечер, сега нещата ще изглеждат по друг начин. Много е възможно, ако сега си хванете гадже, и двамата да сте твърде заети през делничните работни дни и да се виждате само през уикенда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари