IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаците, че вие го харесвате повече, отколкото той вас

2 април 2016 15 30

Често действията говорят повече от думите

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Ако интуитивно чувствате, че гаджето ви ви харесва по-малко, отколкото вие него, може би сте права.

Вярно е, че някои по-срамежливи мъже се нуждаят от време, за да се отпуснат, но все пак ако приятелят ви не се старае още от началото в отношенията ви, много е възможно да ви приема за даденост. Влюбеният мъж обикновено се проявява като рицар за жената на сърцето си, а не се скатава в очакване тя да го потърси.

Ако видите някой от следните 4 знака във връзката си, може би наистина вие сте по-влюбената страна:

1. Той реагира, само ако вие му пишете или му се обадите първа.

Ако основно вие сте човекът, който винаги търси пръв контакт с половинката си – вие му се обаждате по телефона, вие му пишете, вие го каните да се видите и т. н., то това е знак, че си мислите за него много повече, отколкото той за вас. Въпреки че много мъже си измислят извинения за тези свои действия, все пак трябва да приемете реалността – усилията идват от ваша страна, пък и не е кой знае колко трудно да напишеш едно съобщение.

2. Той говори с вас, само ако вие водите диалога.

Ако сте забелязала, че когато се видите с този мъж, само вие говорите, а за да поддържате диалога постоянно задавате въпроси и провокирате нови теми за разговор, то това е знак, че той или е отегчен от вас, или е незаинтересован от това, което си говорите. По-добре следващия път се опитайте да помълчите повече докато сте заедно, за да видите реакцията на мъжа.

3. Той излиза с вас, само когато няма други планове.

Ако този мъж е готов да се види с вас, само когато няма други „по-важни“ ангажименти, то явно той не държи да прекарва времето си във вашата компания или го прави с известна неохота. Ако установите, че вашият приятел все си намира някакви ангажименти без вас или редовно има планове, които не предвиждат вашето участие, то фактът, че той се мотае с вас, само когато му е скучно е очевиден.

4. Той ви смята за готина, но не достатъчно, за да ви представи на семейството и приятелите си.

Ако един мъж ви харесва наистина, той ще ви запознае с приятелите си, а след време ще ви представи и на родителите си. Ако той обаче се колебае в чувствата си към вас, той ще избягва да ви среща с роднини и близки, а това не е много добър знак за общото ви бъдеще. Може би от гледна точка на мъжа, вашата връзка не е сериозна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

на м888 ( преди 8 години )