IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 начина да разнообразите мисионерската поза

25 април 2016 15 30

Не ви ли писна той да е отгоре?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Мисионерската поза в един момент започва да свири „на умряло“, доскучава, защото е най-разпространената от всички. Е, неслучайно е любима – в такава позиция сексът си струва. Има контакт не само между телата, а и възможност за поглед над емоциите на партньора.

Но ако все пак искате да разнообразите малко сексуалния си живот, можете да изпробвате палавите разновидности на мисионерската поза, съветва Cosmopolitan.

1. Искам те, желая те

Според известното проучване на д-р Марта Меана, палавата настройка преди секс най-много възбужда жените – самата мисъл, представа за това, което ще се случи. Може би няма по-добър начин да реализирате тази красива идея от това любимият да постави глезените ви на рамената си и страстно да засмуче горната ви устна...

2. Заключена любов

Когато по време на мисионерска поза притиснете крака и ги изпънете напред, изведнъж всеки негов ход ще се усеща дори по-вълнуващо. А ако размерът на любимият ви не е от най-големите, тази поза със сигурност ще даде добро отражение на сексуалния ви живот – той ще се чувства по-добре, а малкият му няма да се изплъзва.

3. На ръба на страстта

Застанете на ръба на леглото. Допрете коленете си до гърдите си по начин, по който той ще може да сложи дланите си на глезените ви. Контролът е изцяло негов – той може да движи краката ви по начин, който ви харесва – настрани, назад или около него. Когато един от вас започне да стене несвързано, значи сте успели.

4. Мъркащото коте

Тази поза напомня стандартната мисионерска, но има една разлика. Под неговите колене трябва да има възглавница, която да го повдига с една педя спрямо вас. Идеята е, че – когато той е във вас, движението на тялото му няма да бъде напред-назад, а нагоре надолу. По този начин тялото му едновременно ще стимулира както G точката, така и чувствителните нервни окончания на клитора. Така ръцете му ще бъдат свободни да се наслаждават на всичко, което е по-горе от ханша, а устните му ще са върху вашите.

5. Любовници на кръстопът

Тази разновидност на мисионерската поза би могла да пожъне успех, само когато вашият мъж е твърде голям там долу. В противен случай той не би могъл да проникне дълбоко. Презумпцията в тази поза е да сте един върху друг, но не както правите обикновено с вдигнати нозе. Отстрани би изглеждало, че сте на „Х“.


Снимки: Cosmopolitan

Подготви: Аксени Гео

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари