IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вие сте над 30-годишна, а все още ходите по срещи?

5 май 2016 13 45

10 причини да се чувствате добре от този факт

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Повечето жени се чувстват потиснати, ако до към 30-тата си година не си намерят постоянен партньор. Те се чудят защо все още са необвързани и какъв е проблемът у тях.

Ако сте една от тези жени – не се отчайвайте твърде бързо. Вместо да бързате да се ангажирате с неподходящ мъж, по-добре почакайте докато наистина съдбата не ви срещне с достоен партньор.

Ако се чувствате обезкуражени, не забравяйте, че някъде там и вашият бъдещ мъж се оглежда за вас. Просто се доверете на Вселената.

Ето и 10 причини да се радвате, че все още си нямате сериозен приятел:

1. Все още трупате житейски опит.

Ако все още сте необвързана, вероятно вие живеете интензивен живот и по отношение на кариерата си и по отношение на любовта. Вие все още се возите на гребена на вълната и се оглеждате какво още може да ви предложи животът.

2. Вие вече знаете коя сте.

Ако вече сте преминала 30-те, то със сигурност вие знаете всичките си недостатъци и знаете как да живеете с тях. Вие вече сте разбрала какво искате от живота и уважавате своята индивидуалност. На тази възраст хората вече са оформени личности, които са се научили да уважават най-вече себе си, което ще бъде ваше предимство, когато започнете сериозна връзка.

3. Вие се чувствате комфортно по отношение на сексуалността си.

Ако сте имали някакви комплекси и съмнения в себе си в по-млада възраст, най-вероятно те вече са отминали и вие сте разбрала къде се крие тайната на задоволителния сексуален живот поне за вас. Сексът е здравословна форма на изразяване. Ако обичате себе си и начина, по който изглеждате без дрехи, вие ще можете да се радвате на приятно физическо взаимодействие със своя бъдещ партньор.

5. Вие можете да бъдете щастлива и без мъж.

Ако вие излъчвате увереност отвътре, значи вие сте разбрала, че една жена няма нужда от мъж, за да бъде щастлива. Именно това е гаранция, че няма да се обвържете с някого от отчаяние или от съжаление. Вие няма да имате толерантност към мъже, които не са качествени и не ви карат да се чувствате добре.

6. Вие знаете как да получите това, което искате.

Жените над 30 години вече знаят своя интерес и го преследват умело. Те са натрупали голям опит във взаимоотношенията и са се поучили от грешките си.

7. Вие сте независима.

Жените, които се обвързват твърде рано, често остават финансово и емоционално зависими от своите мъже. Във вашия случай това няма как да е така – вие вече сте се научили как да контролирате съдбата си и няма да допуснете някой друг да поеме управлението на живота ви.

8. Имате купища верни приятели.

Жените над 30-те, които все още не са семейни, обикновено имат верен кръг от близки приятели, които ги подкрепят, насърчават и вдъхновяват.

9. Можете да се правите на по-млада, отколкото сте.

Годините не са толкова важни – по-важно е на колко години се чувствате. Ако все още сте готина, неангажирана купонджийка, много по-вероятно е да изглеждате на 27, дори да сте на 34.

10. Вие сте секси.

Жените, които се оглеждат за гадже са секси. Те излъчват сексапил само заради факта, че все още са на лов и знаят, че всеки момент могат да се влюбят отново. Това е една доста вълнуваща перспектива. Без значение на колко години сте, сърцебиенето, подкосяването на краката и блаженството от споделената любов, на вас тепърва ви предстоят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари