IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 знака, че гаджето ви не става за брак

2 юли 2016 15 30

Какво я/го издава?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Жените винаги си падат по лошите момчета. Проблемът е, че те НИКОГА не се променят и обикновено връзките с такива индивиди никога не завършват с щастлив край.

За жалост, това обикновено се разбира твърде късно и дори не ви се иска да си спомните колко време сте загубили по неправилния човек.

За да бъде една връзка с перспектива, със сигурност трябва да помислите дали си заслужава инвестицията на усилия.

Представяме ви ясните 7 знака, че вашият партньор не става за брак.

1. Постоянно лъже

Обикновено хората, които постоянно лъжат, трудно помнят точно какво са казали за конкретно нещо в миналото. Единственото, което се изисква от вас, е да слушате внимателно и да сверявате фактите. Когато откриете такова нещо, попитайте партньора и вижте дали сте били прави.

2. Не прави планове

Обикновено непредсказуемите половинки са много интересни в началото, защото ни карат да опитваме нови неща и ни изненадват. В дългосрочен план обаче, липсата на всякакви планове се пренася не само в свободното време, но и във всяко едно друго отношение.

3. Купонясва твърде много

Няма нищо лошо да излиза за едно-две питиета или да има регулярни срещи с момчетата/момичетата всяка седмица. Това е право на лично пространство, което даже може да бъде здравословно за връзката, ако се стиковате. Проблемът идва тогава, когато излизането е единственото, което прави в свободното си време. Особено, ако никога не включва и вас.

4. Телефонът му е неговата/нейната крепост

Докато сте още на фаза „срещи“ и двамата можете да се виждате с други хора, но ако забелязвате, че жени/мъже изпращат съобщения и вашата половинка се крие един час след това в тоалетната, може би има други намерения от вашите.

5. Бързо се настройва за секс

Нормално е за един човек да бъде привлечен физически от вас и бързо да влиза в настроение за секс, затова е добре да уточните границите още в началото. Жените се привързват много по-лесно от мъжете, затова имайте го предвид, когато си налагате цели за интимност.

6. Оплаква се от приятелите си

Всеки има лоши дни, но човек, който постоянно се изкарва жертва от различни ситуации и винаги приятелите са виновни, обикновено в последствие пренася това към вас. Манипулаторите от този тип умеят да внушават усещане за вина дори и в действителност ситуацията да не е такава.

7. Нарича ви „бебе“

Ако ви нарича с някакво галено име още в началото на връзката ви, не го приемайте като добър знак. Обикновено това е признак за маниер на поведение и обръщение, използвано и към предишните партньори.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари