IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс или почивка? Защо не и двете?

29 юли 2016 15 00

5 пози за румсървис

Снимка: Istock
Илюстрации: Cosmopolitan

Снимка: Istock Илюстрации: Cosmopolitan

Сексът в хотела е изцяло за бягството от омагьосания кръг на ежедневието. Там няма никакви правила, всичко е отдадено на почивката ни и постигането на блаженство. Но последното не се постига само със спа и бълбукане в джакузито.

Какво е почивката без да разтърсим кревата в хотелската стая? Време е да разхвърляте кърпите и дрехите, защото сте на почивка!

1. Фантазия в облаците

Стъпете върху възглавниците с лице към стената – все пак не са ваши, че да ги мислите. Тази поза е за рано сутрин, точно когато започва закуската долу в ресторанта. Трябва да сте бързи, защото времето е малко. Подпрете единия си крак върху таблата на леглото и обмислете фантазията си, докато той е зад вас...

2. „Не ни безпокойте!“

В хотелските стаи винаги има от онези огромни огледала, в които е така удобно да се огледаме, докато правим секс. Мислили ли сте си да застанете пред него с вашия любим? Издърпайте един стол, който да е в добра позиция спрямо огледалото и се отдайте на пороци! Още ли твърдите, че не си падате по воайорстване?

3. Да сте поръчвали събуждане?

Започнете деня си с едно дълго и сънливо събуждане. Този път ще трябва да пропуснете закуската, защото планът е съблазън. Както се правите че спите, отвийте тялото си и продължете да лежите по корем, но разкрачете малко краката си. Нека той ги поиска. След малко ще усетите топлите му ръце и не само...

4. Само за възрастни!

Всеки може да седне пред лаптопа и да си поиграе сам, взирайки се в някакво порно. Но дали ще посмеете да погледате заедно, докато... Как ви се струва следната игра: каквото е на монитора, това е и в леглото?

5. Напълно непознати

Сложете по-строги дрехи, тази вечер ще бъдете лоши. Слезте в бара и се правете, че не се познавате. Разиграйте сюжет, в който вие сте съвсем други хора, които едва сега се запознават. Пофлиртувайте, спомнете си какви бяхте в началото на връзката си. Това със сигурност ще отключи правилните за ваканцията емоции.

Подготви: Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари