IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заветното "да" не е достатъчно за дамите

17 август 2016 11 20

Бижуто, мястото и още куп въпросителни

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Още от малки, повечето момиченца са си представяли как като пораснат ще се превърнат в булки. Подобна роля в живота ги доближава до приказките с щастлив край. Оказва се обаче, че не всички жени искат възлюбеният им да им предложи брак.

Това пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване на учени от Великобритания. Изследването е било поръчано от бижутерите "Ингъл енд Роуд".

Оказало се, че никак не са малко дамите, които не държат просто на пръстен от тяхната половинка, която да им зададе съдбовния въпрос.

В анкета, една четвърт от жените се почувствали разочаровани, когато това се е случило, тъй като са си представяли ситуацията по различен начин. А причината съвсем не била в избора на бижу. Едва 14 процента от участничките разказали, че то е срило очакванията им.

За 70 процента от жените най-разочароващо се е оказало мястото, на което са получили предложение за брак. Нищо чудно, имайки предвид, че това се е случило в самолет или в родилната зала след появата на бебе.

В последно време се наблюдава тенденция мъжете да се готвят изключително старателно за съдбовния миг, когато ще запитат своята любима дали желае да им стане съпруга. Някои представители на силния пол дори отделят цяла година, за да планират предложението за брак.

На другия полюс обаче се озовават някои жени, на които им се налага да "бръкнат" в джоба си, за да платят собствения си годежен пръстен.

Специалистите показали, че не диамантите правят жените щастливи и често те не одобряват годежните си пръстени.

Около 20 процента от бъдещите булки избират сами годежното си бижу.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари