IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дамите водят на почивка... секс играчките си

22 август 2016 14 20

Често обаче изпадат в конфузни ситуации

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Летният сезон е в разгара си и за мнозина почивката тепърва предстои. Резултатите от ново проучване показват, че освен плажните принадлежности и сандалите, в куфарите на много дами пътуват и някои по-любопитни артикули, пише в. "Дейли експрес".

Допитването, направено във Великобритания от фирмата за бельо "Ан Съмърс", разкрива, че над 50 процента от жените редовно "водят" секс играчките си на почивка. Внушителните 85 процента от участничките в допитването признават, че поне веднъж са слагали в багажа си "палавите" артикули.

Най-често летовничките носят със себе си вибратори. В по-редки случаи дамите са "придружавани" в чужбина от камшици и пенис колани.

Сексуалното здраве е от значение за представителките на нежния пол - 48 процента от тях не пропускат да заредят презервативи в багажа си.

Наличието на "креватни" артикули неведнъж е поставяло дамите в неловки ситуации при проверка на летището или в хотелската стая.

Една на всеки десет жени споделя, че е била сконфузена, когато вибраторът или лубрикантът й са "издавали" присъствието си при проверка на летището.

Няколко участнички в допитването разкриват, че са изпитвали неудобство, когато са установявали, че секси бельото или играчките им са намирани и размествани от камериерки в хотелските стаи. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари