IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 брутални истини за жените Везни

23 септември 2016 14 30

Имайте ги предвид, ако обичате дама от тази зодия

Ким Кардашян е родена на 21 октомври; Снимка: splashnews.com

Ким Кардашян е родена на 21 октомври; Снимка: splashnews.com

Родените между 23 септември и 22 октомври дами са под знака на зодия Везни. Те са любящи, красиви и приятелски настроени жени.

Известни са и с това, че са приятни и добре балансирани личности. Ако обаче погледнете под повърхността, ще откриете, че те си имат и своите негативни, макар и донякъде възхитителни качества.

Ако сте влюбен в жена от тази зодия, прочетете някои от най-бруталните истини за представителките на този зодиакален знак. Може да ви бъдат от полза:

1. Те са малко странни

„Средните“ Везни, родените някъде между 4-ти и 13-ти октомври, са просто... странни. Те са склонни да издават странни звуци по време на сериозен разговор, понякога имат необичайно поведение, често измислят странни танцови движения, а реакциите им понякога са неадекватни.

2. Те са нерешителни

Това няма особено значение, когато решението е наистина голямо, като избор на нова работа или жилище. Когато обаче жената Везни започне да се чуди един час в магазина дали да купи пиле или риба, това наистина може да е изпитание за нейния партньор. Решенията на тези жени винаги са въпрос на живот и смърт, без значение за какво става въпрос. Те маниакално претеглят плюсовете и минусите на всички възможни варианти. След като вземат някакво решение, те често започват да съжаляват и то почти веднага, че е трябвало да „тръгнат по другия път“.

3. Те са завистливи

Честно казано, това може да звучи зле, но е вярно. Дамите от тази зодия искат да са най-красиви и „да огреят“ навсякъде, а когато не успеят, това ги разяжда отвътре. Те завиждат на другите, не защото им липсва самочувствие, а защото им се струва, че са изпуснали някаква възможност, която е отишла при друг човек.

4. Те са флиртаджийки

Тези очарователни жени обожават флирта, така че ако сте влюбен в дама от тази зодия, не е добре да сте много ревнив. Не се притеснявайте – те няма да ви изневерят, защото са лоялни по природа. Те просто обичат да демонстрират своята харизма на всички останали.

5. Те са мързеливи

Тези жени просто имат нужда от презареждане. Затова те обичат да си поспиват повече и не са много дейни в домакинството.

6. Те са материалистки

Дамите Везни обичат красивите неща в живота и поради това си падат малко материалистки, склонни към шопинг мания. Те са склонни да инвестират в качество, независимо дали става дума за чанти, обувки или домашен интериор. Затова на мъжете на тези дами не им е лесно да отговарят на всички техни очаквания.

7. Те обичат да поемат нови предизвикателства

Тези дами са мързеливи, но не и когато става въпрос за впускането в нови приключения. Те обичат разнообразието и до края на живота си са склонни да учат все нови и нови неща (уроци по китара или рисуване, изучаване на нови езици, пътешествия и т. н.). Тези жени не обичат рутината и понякога са по-склонни да инвестират времето си не в своя партньор или в семейството си, а в новите си начинания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари