IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лошият дъх – сигурен знак, че ще провалите първата среща

30 септември 2016 14 20

Не споменавайте и бившия, отбелязват специалисти

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Лошият дъх отблъсква най-много на първа среща. Това показват резултатите от проучване, направено във Великобритания. Анкетата е поръчана от компания за дентално лечение, а изводите са ясни.

За да имат двама души пълноценна и щастлива връзка, особено важна е първата среща. Именно тя се разказва най-често пред близки, затова е и добре на нея да се внимава.

Препоръката към хората, на които им предстои запознанство, е да се погрижат добре за устната си хигиена, тъй като лошият дъх може да попари надеждите им за романтична връзка, пише в. „Дейли експрес“.

Анкетата е направена сред 750 души, които са споделили кои са най-отблъскващите аспекти на първата среща с потенциален нов партньор.

Един от всеки четирима търсачи на нова любов е посочил лошия дъх. За голяма част от анкетираните най-дразнеща се е оказала незадоволителната лична хигиена.

Другите точки, които могат да доведат до разпад на отношенията още в началото, са грубото отношение, разсейването на потенциалния възлюбен/а с технологични джаджи, и споменаването на бивши партньори.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари