IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да направите любимия ви Стрелец щастлив

25 ноември 2016 15 20

5 съвета за хората, които имат връзка с човек от тази зодия

Иън Сомърхолдър е роден на 8 декември; Снимка: Instagram

Иън Сомърхолдър е роден на 8 декември; Снимка: Instagram

От всички зодиакални знаци, хората от зодия Стрелец са най-веселият, най-оптимистичният и най-забавният избор за партньор, с когото можете да прекарате един усмихнат живот.

И все пак не е лесно да „вържете“ и да направите щастлив човек от този зодиакален знак.

Ето и кои са основните неща, които трябва да имате предвид, ако имате връзка с истински Стрелец:

1. Не ограничавайте свободата му

Стрелците, подобно на представителите на Водолей, са най-свободолюбивите индивиди в зодиака. Това се отнася с пълна сила по отношение на личния им живот. Ако се опитате да налагате правила на половинката си Стрелец, тя ще започне да се противи. За хората от този знак независимостта е от огромно значение. Ако се опитате да ги командвате, ограничавате и/или управлявате, те ще избягат и никога няма да погледнат назад.

2. Показвайте му привързаността си... на открито

Тези хора обичат пътешествията и обществената проява на любов. Сексът на открито според тях е страхотен. Но дори и само целувките и прегръдките сред природата също биха им се понравили доста.

3. Не го насилвайте за по-сериозен ангажимент

Вашият Стрелец може да ви обожава, но ако го притискате за брак и деца в случай, че той не се чувства готов, може да се отдръпне. Хората от този знак са готови да следват до края на света любимия човек, но всеки един по-сериозен вид ангажимент ги плаши. Ако сте щастливи с вашия Стрелец, не го карайте да подписва официален лист хартия (ако той не иска), за да го „вържете“ или опитомите.

4. Не действайте с намеци – комуникирайте ясно

Отправянето на намеци към един истински Стрелец е пълна загуба на време. Тези хора обичат да общуват ясно и директно с дела и думи. Те дори не разбират от намеци или подмятания. Ако искате вашата половинка да разбере какво мислите или чувствате – просто ѝ го кажете. Ако искате специален подарък, който партньорът ви Стрелец да ви направи – изплюйте камъчето. Не общувайте с половинката посредством кодирани съобщения, жестове или фасони!

5. Никога не го лъжете

Дори и да ви боли, бъдете искрени със Стрелеца, защото той го очаква от вас. Този човек цени истината и мрази лъжата. Той няма да ви прости измамата или некоректността. По-скоро би забравил за вашия гаф, ако му го признаете навреме.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари