IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Може ли едно кафе и... орален секс с робот? Да, струва ви 60 паунда!

7 декември 2016 15 20

Заведение в Лондон ще предлага ексцентричната услуга

Кадър от "Изкуствен интелект". Снимка: Александра видео

Кадър от "Изкуствен интелект". Снимка: Александра видео

Предприемачът Брадли Шерве планира да открие в Лондон кафене, където освен горещи напитки да се предлага и... орален секс. За своите планове мъжът разказал в интервю, публикувано в Huffington Post.

Прототип на неговото заведение станало секс-кафене, което действа в Тайланд. Но има едно основно препятствие свързано с това, че във Великобритания са забранени публичните домове. За да заобиколи ограничението, посетителите на заведението на Шерве ще бъдат обслужвани не от проститутки, а от роботи.

По-рано предприемачът се опитал да открие секс-кафене в Женева, но се натъкнал на непредвидими трудности. Оказало се, че швейцарските закони не позволяват едновременно да се предлагат напитки на обществено място и интимни услуги.

Именно затова Шарве започнал да се среща с производители на секс кукли. Той разказал пред журналисти, че си сътрудничи с компанията MySiliconeLoveDoll, която пуска секс-роботи.

„Не можете да си представите колко са хората през 2016 г., готови да дадат шанс на роботите“, разказва Брадли – Ние попитахме хиляди потенциални клиенти. Те са много заинтересувани от предложението и искат да го изпробват“.

Очаква се лондонското секс-кафене да отваря врати в 6.00 сутринта и да работи до 23.00 часа вечерта.

15-минутен сеанс ще включва кафе и орален секс и ще струва около 60 британски лири. За стеснителни клиенти ще има и отделни оградени зони. Останалите мъже ще бъдат обслужвани на столове за бар.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари