IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какви са шансовете ви да се влюбите през 2017-а?

7 януари 2017 14 15

Любовен хороскоп за феновете на астрологията

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Почти всеки необвързан човек се надява, явно или тайно, с настъпването на новата година да настъпи и обрат в личния му живот и той най-накрая да срещне идеалната си половинка.

Е, вижте какво вещаят звездите за 2017-а и дали сте сред зодиите, които имат шанс да открият любовта през следващите 12 месеца.

Овен

През тази година вие ще сте фокусирани върху собствената си независимост, върху образованието си и върху начините си на изразяване. Когато става дума за въпроси, свързани с любовта, през септември на 2017-а ще имате най-голям шанс за реално и трайно партньорство. То може да бъде както романтично, така и платонично или бизнес – от вас си зависи. Просто през този месец ще имате най-смислени взаимоотношения в живота си.

Телец

През последните няколко години вие сте се освободили от всякакви заблуди относно взаимоотношенията и вече имате реална идея какво искате за себе си по отношение на любовта и на своя партньор. Тази година няма да сте склонни да играете игрички или да се ангажирате със случайни, неангажиращи запознанства. Вие ще търсите и ще се оглеждате само и единствено за сериозна връзка.

Близнаци

2017-а ще ви научи много за вашите нужди във взаимоотношенията с противоположния пол. Ако в момента имате връзка, тя ще бъде подложена на доста изпитания и предизвикателства. Ако сте необвързани, вие ще бъдете привлечени към човек, който ви предлага по-зрели, реални отношения, с потенциал за общо бъдеще. До края на 2017-а вие ще се ориентирате в любовта по един по-задълбочен начин.

Рак

Тази година вие ще страдате от съмнения и/или страх от предателство в отношенията си със своя партньор (нов или стар). Опитайте се да не позволявате на този страх да отрови любовния ви живот. Няма връзка, която да устои на времето, ако е базирана на страх и недоверие. Чак към края на годината вие ще станете по-спокойни и по-отворени към партньора.

Лъв

И на вас ще ви стане кристално ясно какво искате от една романтична връзка, но чак към края на 2017-а. Дотогава вие ще сте по-фокусирани върху собствените си нужди и его. Едва към края на годината вие ще се почувствате достатъчно уверени, а това ще ви направи по-привлекателни за противоположния пол и ще ви донесе нови взаимоотношения от романтичен характер.

Дева

Тази година Юпитер, планетата на късмета, е във вашия знак, така че ще бъдете възнаградени, особено в любовен план. Вие ще бележите растеж и в професията и ще сте по-склонни да се впуснете в нови преживявания. Ще искате да гребете с пълни шепи от живота, но ще искате и да доминирате в отношенията си с половинката – дано тя да няма нищо против.

Везни

Тази година е необичайна за вас. Тя ще мине под знака на логиката, но ще имате проблеми с комуникацията. Вие вече няма да си бъдете толкова самодостатъчни, което е хубаво, защото ще започнете да се фокусирате повече върху партньора си. Отношенията ви през 2017-а ще са достатъчно гъвкави, за да ви позволяват свобода и лично пространство, което на вас много ще ви допадне.

Скорпион

Нептун (планетата на духовността и творчеството) е във вашата зодия. Това ще донесе мистерия, интрига и объркване в любовния ви живот. Може да привлечете артистични, уникални или неуловими партньори. От време на време, вие ще се чувствате идеалист в любовта и ще сте склонни да се самозаблуждавате. Ще мечтаете за романтика и може да пропуснете да видите негативните черти на своя нов обожател.

Стрелец

Вие сте били супер сериозни през последната година в личен план и сте създали много ред в живота си. Тази година обаче, ако имате половинка, ще се отчуждите малко от нея. Ако си нямате – ще имате време да се съсредоточите върху откриването на необичайна любовна връзка, която не следва правилата на традиционните взаимоотношения. Със сигурност в периода март–май на 2017-а ви очакват вълнуващи сексуални отношения.

Козирог

Взаимоотношенията и любовта няма да са приоритет за вас през 2017-а, но това не означава, че и при вас няма да има промени в любовен план. Те просто ще са по-фини и незабележими. През по-голямата част от годината вие ще се стремите да създадете по-голяма стабилност в дома си и в отношенията си с половинката, ако вече имате такива. Ще направите подобрения в бита си, които ще се отразят благотворно във всички сфери от живота ви.

Водолей

През 2016-а вие сте провели ваша лична сексуална революция, която или ви е разделила с партньора ви, или е станала причина за задълбочаване на отношенията ви. През 2017-а вие ще откриете какво точно искате от връзката си. Ще преживеете и някои драми в личен план. Плутон е във вашия знак, което значи че ще трябва да се отървете от много емоционален багаж, за да постигнете вътрешен мир. Този процес ще се отрази добре на отношенията ви.

Риби

Венера е във вашия знак от 3 януари до 2 февруари 2017 г. Това ще бъде едно прекрасно време за вас в личен план и по-точно в романтичен. Възможно е да започнете драматична връзка, която да продължи през цялата година. От вас зависи дали тя ще устои и на времето, тъй като имате страх от истинска интимност. Ще трябва да работите върху себе си и да се преборите със страховете си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари