IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кобилкина: Мъжете изневеряват тъпо! (ВИДЕО)

15 февруари 2017 14 00

Обидите и подаръците разкриват извънбрачната връзка

Кадър: Bulgaria ON AIR

Кадър: Bulgaria ON AIR

Жената трябва да флиртува постоянно с партньора си, ако иска връзката им да е интересна, страстна и продължителна. В противен случай тя се превръща в скучна. Това разказа в предаването „ДНЕС“ по Bulgaria ON AIR сексологът Наталия Кобилкина.

Според нея след 30-ата година е добре дамите и кавалерите да говорят открито за сексуалния си живот, желанията и притесненията, когато са интимни с половинката си. Кобилкина е забелязала, че жените са по-откровени от мъжете.

„Сексът не е срамен контакт и тема за общуване. Сексът е нещо хубаво, той заздравява връзката, кара те да се усмихваш и да се чувстваш добре. Сексът е едно от важните неща за нормалния живот“, сподели Кобилкина.

Друго нейно наблюдение е това, че често според характера си, търсиш и подобна половинка.

„Ако намираш смотани мъже, значи и ти си смотана. Ако намираш готини, значи и ти си готина, ако намираш грозни, значи и ти си грозна“, обобщи експертът по сексуален живот.

Кобилкина посъветва дамите да не споделят всичко от сексуалния си живот с приятелките, защото те много често завиждат и не ти помагат. По-добре е да потърсиш специалист.

Наталия Кобилкина разказа още, че често жените приемат още първия секс с новия партньор като начало на сериозна връзка. В повечето случай при втората или третата среща дамите мислят, че това е мъжът на живота им. Докато за мъжете първите 2-3 виждания са просто секс срещи и нищо повече.

„За мъжа най-важното е жената да бъде задоволена, за да може накрая да си повярва, че е мъжкар и е успял да я задоволи“, обясни Наталия. И още един съвет – „Споделяйте постоянно с партньора си тайните и страховете, които имате. Не разчитайте той да забележи сигналите, които му отправяте“.

Мъжете изневеряват тъпо и винаги биват хващани от половинките си. Когато забележите, че партньорът ви започне да ви обижда, че сте грозна, дебела и му пречите, със сигурност мъжът ви изневерява, обясни Кобилкина.

Изневярата може да бъде хваната и с подаръците, които получавате. Често мъжът подарява едни и същи подаръци на съпругата си и младата си любовница – това, което е хубаво за 20-годишната студентка, не отива и за съпругата.

При жените е обратното – те изневеряват умно. Винаги са мили с половинките си, предразполагат го, ласкаят го, правят му масажи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари