IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Флирт по пътя към успеха

2 юли 2017 15 15

Понякога схемата работи, понякога - не

Флирт по пътя към успеха

Много от най-известните жени в света, като Мерилин Монро, например, са постигнали своя успех не само заради талантите и качествата си, но и заради закачливото си, фриволно поведение. Те са използвали умението си да флиртуват умело с всеки, който може да им е от полза в живота, било то мъж или жена.

Тези дами са били наясно, че флиртът може да им разчисти пътя към върха и са използвали това свое оръжие по най-подходящия начин. Говорим в минало време, но всъщност и в момента много жени използват флирта като инструмент за постигане на целите си в кариерата.

Тук не става въпрос за предлагане на секс или за впускане в афери с шефовете, а за невинен флирт, който може да ви побутне по традиционния маршрут към върха, а именно чрез упорита работа.
Някои хора биха казали, че закачливото, непринудено поведение, с користна цел за успех, е нечестна игра, най-малко защото не всеки е природно-надарен с умението да флиртува.

Не всеки човек се чувства удобно да се държи по-свободно с околните, особено ако по природа е срамежлив, интровертен или мълчалив.

Истината е, че флиртът може да направи чудеса, дори и само защото чрез него ставате по-симпатични на хората, които ви заобикалят. Ще видите, че ако го използвате, много повече хора/колеги ще са склонни да ви съдействат за най-различни неща.

Ето защо, с едно намигване или лек смях, можете да получите това, което искате.

Но колко дълго време може да продължите да го правите?

Когато флиртувате с мъж, това ще затопли отношенията ви и е много по-вероятно той да ви отвори по-бързо вратата към успеха (ако зависи от него), отколкото ако се държите хладно и дистанцирано.

Но както всички знаем, той може да поиска нещо повече от усмивката ви в замяна, така че трябва да сте внимателна.

Ако този мъж усети, че няма да получи нищо повече от чаровното ви поведение, той много скоро ще изгуби интерес, което означава, че ще трябва да омагьосвате с харизмата си някой друг.
Това поведение минимум ще ви помогне да се социализирате бързо с всички на работното си място.

Мъжете обичат флирта в началото, но когато видят, че „няма да им се отвори парашута", те или заклеймяват флиртаджийката като евтина и празноглава жена, или спират да се интересуват от нея.

По отношение на флирта на жена към жена, имайте предвид, че дамите са по-мнителни по природа и веднага ще усетят користните ви цели, ако имате такива.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари