IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Добротата е ключът към по-добър секс

13 юли 2017 09 00

Негативните емоции определено вредят на сексуалния живот

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

При някои хора добротата идва съвсем естествено. За съжаление обаче, това отношение понякога се оказва трудна задача, когато става дума за дългосрочния партньор. Лесно е да проявяваме автоматично негодувание, когато той/тя не удовлетворява нуждите ни. Или пък оставаме в неутрална позиция.

Когато в отношенията с партньора ни преобладава добротата, тя променя атмосферата помежду ни, които преминават от сферата на негативното или неутралното към позитивното.

Няма какво да се лъжем – ние се нуждаем от любов и доброта, както от кислород, храна и вода. Имаме нужда от доброта и когато я получим, сме в състояние да даваме и получаваме удоволствие.

Освен това нервната ни система се настройва за секс, щом се успокоим. Добротата един към друг е последвана от желанието не само при жените, но и при мъжете. Тя подтиква към допир и ласки, които могат да бъдат изключително чувствени и дори да доведат до нещо много по-горещо.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 6 години )
MakVanko ( преди 6 години )
Пффф глупости. ПАРИТЕ са ключа към най-добрият секс!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар