IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 знака, че партньорът ви иска сериозна връзка с вас

23 август 2017 15 00

Вижте за какво да следите в отношенията си

Когато правите нещата заедно е ясен знак, че иска дългосрочна връзка. Снимка: Pixabay

Когато правите нещата заедно е ясен знак, че иска дългосрочна връзка. Снимка: Pixabay

В един перфектен свят, ако човекът, с когото излизате, иска сериозна връзка с вас просто ще каже: „Хей, искам отношенията ни да не бъдат за един ден“. Но това е в перфектният свят, но нашият далеч не е съвършен. А едва ли искате да ходите с някого например шест месеца и да тънете в неведение.

Какви знаци можете да търсите, които да означават, че човекът до вас иска сериозна връзка? За тях говори експертът в отношенията Ейприл Масини пред Elite Daily.

1. Той ви представя и показва

Извел ви е на вечеря? Страхотно, но това е само първата стъпка. Следващата – представя ви на приятелите си? Това е един от първите признаци, че не сте еднодневка в неговите очи. „Всеки път, когато партньорът ви представя на приятели, в офиса, на родители и роднини, това е защото иска одобрение и да ви интегрира в тази много важна част от живота му“, обяснява Масини.

2. Той се „сдвоява“ с теб

Ако партньорът е сериозен, ще правите нещата като двойка. Това е ясен знак, че сте отбор и той ви вижда като едно цяло, което е близо до сериозна връзка.

„Когато партньорът ви започне да ви извежда с други двойки негови приятели е гаранция, че иска дългосрочна връзка с вас“, обяснява Масини.

Подобни срещи дават отговор на партньора и дали се вписвате в неговата досегашна среда. Ако се вижда сам с тях определено е лош знак. „Срещи, празнуването с други двойки и почивката в по-голяма компания означават, че партньорът ви е сериозен към вас“, допълва експертът.

3. Той променя плановете си заради вас

Всеки обича своята независимост и е доста трудно да се правят компромиси. Според Масини, ако вашият партньор отхвърли нова работа, за да е близо до вас, е ясен знак, че иска сериозна връзка. Същото важи и за желанието да прекарате празници заедно, да правите планове за зимни или летни ваканции месеци предварително. Това са знаци, че човекът до вас е сериозен в отношението си. Дори простата промяна на плановете за рожден ден, за да сте сигурни, че и двамата може да имате специална вечеря, е добър знак. Ангажиментът изисква точно това.

4. Той не ви крие в социалните медии

Социалните медии също могат да дадат знаци дали ви предстои сериозна връзка. Ако той не ви крие от виртуалните си приятели е доказателство, че иска всички да знаят, че сте двойка.

5. Той говори за бъдещето с вас

Не само за следващия уикенд, но и истинското бъдеще. Ако партньорът ви говори с вас за планове дори само за половин година напред, това означава, че го прави, защото ви вижда като част от своя живот. Това невинаги са най-интересните теми в началния етап на връзката, но пък са сигурен знак за бъдещето ѝ.

6. Той инвестира в теб, буквално!

Хората са различни и всеки има различен подход към партньора. Ако изведнъж започне да харчи за подаръци за вас, това е един плитък, но много истински знак, че той иска да инвестира във вас. Няма да губи време за някого, към когото не е сериозен.

„Когато вашият партньор инвестира в кола, скъпи бижута или недвижими имоти, за или с вас, това е така, защото очаква и иска връзката да е дългосрочна“, обяснява Масини.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

гост ( преди 6 години )
Има някаква истина в това донякъде.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар