IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Със секс кукла може. Жената дава!

28 октомври 2017 13 15

Германка откри бордей със секс кукли

Снимка: CEN, Daily Mirror

Снимка: CEN, Daily Mirror

Германката Евелин Шварц открила в град Дортмунд заведението Bordoll, където отдава за временно ползване секс кукли, пише Daily Mirror.

Клиентите могат да избират от 11 неодушевени жрици с различен ръст, цвят на косата и размери на гърдите. Една от тях дори има сини коси и изглежда като персонаж от аниме филм.

За час куклата се отдава за 80 евро. По думите на Шварц, в бордея ѝ идват различни хора – от безработни, които живеят в градските покрайнини, до хора с висок пост.

Много от посетителите са женени, а техните половинки дори се случвало да ги чакат в автомобилите, докато мъжете им се развличат с куклите.

По думите на собственичката, 70 процента от клиентите ѝ посещават заведението ѝ повече от един път. За ден една кукла се използва от около 12 клиенти.

Шварц уверява, че най-желаната вече е излязла от строя и се наложило да я замени с нова. Тя поръчва куклите от Югоизточна Азия и плаща за всяка около 2000 евро.

Снимка: CEN, Daily Mirror

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари