IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 сигурни издайници на изневярата

30 октомври 2017 16 20

Как да разберете, че той ви мами?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Ако имате подозрение, че партньорът ви изневерява, най-вероятно сте прави. Дори и да нямате реални доказателства, с които да подкрепите тези свои усещания, възможно е да има редица признаци, които издайнически да посочват, че нещо не е наред.

Ето и кои са издайниците на изневярата.

1. Промени в поведението

Преди всичко, този, който изневерява, може да започне да се държи по различен начин, а поведението му е свързано и с външния вид. Мъжете започват да полагат повече грижи за себе си. Те по-често тренират, по-често се бръснат или обръщат по-голямо внимание на гардероба си. Промяната във външния вид обикновено е доста осезаема.

2. Подозрително използване на телефона

Технологията е променила начина, по който се случват изневерите. Често подозренията започват именно около използването на технологиите – съобщение, което ви се струва странно, или той не изпуска телефона си от поглед. Възможно е да му е сложил парола, докато до този момент не е имал нужда от такава.

3. Необясним гняв

Когато има чувство за вина, то може да се прояви и като гняв. Понякога тази реакция може да се окаже начин да се измъкнат от къщата.

Мъжете, които се държат неразумно, ще изберат спорове и скандали, които могат да са извинение да напуснат къщата под убеждението, че имат нужда да се успокоят.

4. Извинения да не се прибира вкъщи

Това може да бъде признак, че се случва нещо. Мъжете се прибират вкъщи късно или излизат сами, въпреки че досега сте излизали заедно.

Има моменти, когато партньорът започва да използва просто извинение, като отиде на разходка. Това може да е предупредителен сигнал, особено ако поведението му изглежда нелепо.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари