IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Говори Трейси Кокс: Какво трябва да знаете за любовта в началото на 20-те?

4 ноември 2017 16 15

Лошите и добрите момчета не са това, което изглеждат

Снимка: Istock

Снимка: Istock

В разгара на първите любовни страсти, изскачат и много въпросителни – относно партньора, връзката, различните чувства, които бушуват през отделните ѝ етапи. 

Тогава би било полезно, ако можете да получите съвет не просто от някой, който вече е минал по този път, но и който е експерт в областta. Трейси Кокс е точно такъв човек. Ето какво съветва тя жените, които все още не да врели и кипели в романтичните отношения. 

1. Да заживеете заедно с първата си любов не е толкова глупаво, колкото вероятно си мислите. Много от най-успешните взаимоотношения са тези, при които двойките се събрат рано, но също така позволяват един на друг да израстват по отделно.

2. Не оправдавайте мъжете. Приемете философията „Той просто не е за вас“, което означава, че ако има интерес, той ще го покаже. Не се заблуждавайте.

3. Лошите момчета са предимно идиоти, които се изглеждат достатъчно добре, с което оправдават лошото си поведение.


4. Добрите момчета не са скучни. Не бъркайте драмата с любовта. Подемите и спадовете във връзката не са страст, те са признак за несъвместимост. Спокойствието е правилното състояние.

5. Спрете да анализирате и започнете да се наслаждавате на мястото, където сте. Ще се отпуснете и ще дадете възможност на връзката да бъде успешна.

6. Ревността няма да спре хората да ви изневеряват или да ви напускат, тя по-скоро насърчава това. Кой иска да живее с човек, който е подозрителен за всяка негова стъпка?

7. Изчакайте една година, преди да се доверите напълно. Повечето хора свалят всички свои маски в рамките на този период.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари