Когато пренебрегваме червените флагове във връзката, резултатът често може да бъде катастрофален. Със сигурност не е никак лесно, но когато забележите някои от притеснителните сигнали, трябва да бъдете безкомпромисни.

Другият проблем е, че понякога е трудно да различите червените флагове във връзката.

Ако една жена на първата ви среща например носи блуза с оранжеви райета, а вие мразите оранжевия цвят или райетата, това не е причина да скъсате.

Някои вредни навици обаче са сигурни знаци, че нещата между вас няма да се получат в дългосрочен план. Ето за какво да следите.

1. Постоянно закъсняват

„Постоянно“ е, когато закъснението се случва на три поредни срещи. Ако той или тя се появява повече от 10 минути по-късно, не чакайте четвъртия път – бягайте.

Несъмнено ще има прекрасно извинение, но три поредни пъти просто са модел на поведение, което най-вероятно казва: „Не искам да се забърквам в това“. Недейте и вие.

Още по темата

2. Държат се грубо със сервитьорите

А също така и с таксиметровите шофьори, и с всеки, който ги обслужва по някакъв начин. Една толкова дребна подробност може да разкрие много за чертите на личността и това, което ще установите, няма да ви хареса.

3. Сексът не струва

Лошият секс може да се подобри, но ако това не се случи след 2 – 3 пъти, най-вероятно може само да се влоши.

Не се заблуждавайте, като си мислите, че сексът не е толкова важен за една връзка – по-важен е, отколкото си мислите.