IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В сезона на коледните партита: признаците, че той може да изневери

26 ноември 2017 16 15

Разказва Трейси Кокс

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Фирмените коледни партита са предназначени да отбележат празничния сезон и са шанс за шефовете да благодарят на своите служители за добре свършената работа.

Вместо това, комбинацията от много безплатни алкохолни напитки и добре облечени колеги, в общи линии означава, че поне един ще залитне (хвърляйки се там, където не бива).

Други двама вероятно ще пренесат флирта от офиса на друго ниво. При всички случаи алкохолът и танците крият немалък риск от романтични забежки в неправилната посока.

Известната сексоложка Трейси Кокс посочва кои са признаците, които насочват, че партньорът ви е уязвим към изневяра. Затова, ако разпознаете някои от тях и във вашата връзка, придружете го на фирменото парти, ако има такава възможност.

1. Той има близка колежка, която вие не познавате

Това е най-сериозният червен флаг, който никога не бива да пренебрегвате.

Ако е много близък с някоя дама от офиса, коледното парти може да предложи възможност да превърнат връзката си от платонична в романтична.

Опасността нараства многократно, ако няколко пъти сте го помолили да ви запознае с нея, но той всеки път намира извинение да не го направи.

2. Преминавате през труден период

Изневярата може да се случи, дори когато всичко във вашите отношения е розово. Ако преживявате труден период обаче, той може да си каже „Защо не? Едва ли я е грижа!“, в случай че се появи възможност.

Това е особено вярно, ако се чувства несправедливо обвинен в нещо.

3. Вече не ви забелязва

Можете да си обръснете главата и да влезете в стаята гола, но той не би обърнал глава към вас?
Ако той не ви обръща внимание, това означава, че чувството му на обвързаност към отношенията ви почти липсва.

От друга страна, колкото по-силно обвързан е с вас, толкова по-малко вероятно е да рискува да ви загуби заради изневяра.

4. Не иска да сподели къде ще се състои фирменото парти

Той най-вероятно предполага, че може да забегне с някоя от дамите там и не иска да бъде хванат в крачка.

5. Не отговаря на съобщенията ви

Подозрително е и ако ви върне, за да съобщи, че батерията му „всеки момент ще падне“, при положение, че това никога не му се случва. Това е идеалното извинение, с което може да си осигури спокойствие през останалата част на вечерта.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари