IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бракът ви също има зодия? Как се отразява тя на връзката? (I част)

2 декември 2017 15 15

Ето какво вещае сватбеният ви ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Сватбеният ви ден поставя началото на един нов живот, който започвате да градите заедно. Тогава двамата ставате едно, и макар да оставате индивидуални личности, връзката ви си има свой собствен характер. Бракът е нещо, което расте и се развива.

Може да се каже, че сватбеният ден бележи началото на нов живот, който може да се определи и от зодиакалния знак, който двамата споделяте.

Точно така, денят, в който се жените, си има астрологична „рождена дата“, точно като рождения ви ден.

Когато сватбата е на дневен ред, обикновено мислите за всички прекрасни неща, които да направят този ден специален – облекло, украса, ресторант.

Мислите и за периода от годината, в който бихте искали да се ожените, като основно вземате предвид сезона – дали да е красива зимна сватба или да е лятна край морето например.

Трябва да имате предвид обаче, че бракът ви ще се повлияе от периода на зодиакалния знак, в който сте се оженили – точно както се отразява и на всяка отделна личност.

Как всяка зодия влияе на брака ви?

Овен (21 март – 19 април)

Двойките, които сключват брак в този период, установяват, че той е пълен със страст и много емоции, и не само в спалнята.

Предизвиквате се взаимно да излезете от зоната си на комфорт и да опитате нови неща, които превръщат всеки ден в ново приключение, стремите се и да бъдете по-добри хора.

Браковете в Овен се характеризират и с голяма решителност, освен това не са пълни с недоволство и обвинения.

Телец (20 април – 20 май)

Сватбите в сезона на Телеца раждат някои от съюзите с най-голяма близост. Рядко имате проблеми във връзката, които да не могат да се коригират и не се обсебвате с идеята за перфектния брак.

Просто се опитвате да направите своя собствен брак идеален.

Този брак е изграден върху стабилна основа. С други думи, нищо и никой не може да го разруши, защото се доверявате един на друг повече, отколкото на останалите.

Обмисляте всичко, когато решавате проблем, и предприемате следващите стъпки заедно като един отбор.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Браковете в периода на Близнаци са запазени за двойките, които са толкова близки, че дори приличат на един и същи човек. Бракът работи най-добре, когато можете да сте приятели и любовници, но женените в този период остават приятели за цял живот.

Тези съюзи са изпълнени с вълнение и изненади – две неща, които непрекъснато се опитвате да включите в живота си, никога няма да има един скучен ден заедно.

Рак (21 юни – 22 юли)

Сватбеният ден в месеца на Рака означава, че най-вероятно ще имате един от по-традиционните бракове. Това по никакъв начин не означава, че той ще бъде скучен и предсказуем, а по-скоро, че ще е изграден на любов и ангажираност.

Вие сте зависими един от друг за всичко, включително и за вдъхновяващите разговори, които ви помагат, когато се чувствате потиснати.

Въпреки че е вярно, че бракосъчетанията в сезона на Рака могат да доведат до много променливо настроение и чувствителност, това е защото искате бракът ви да бъде съвършен.

Лъв (23 юли – 22 август)

Браковете в сезона на Лъва често са изключително вълнуващи. Тези двойки са известни не само заради красивия си дом и еднаквия вкус към облеклото, но и заради силната им връзка.

Двамата непрекъснато флиртувате помежду си и всеки ден е като меден месец.

Можете също така да сте сигурни, че никога няма да липсва драма в отношенията ви – такава, която само вие ще разберете. Добре знаете, че бракът няма да бъде съвършен, но винаги ще се стремите да бъде по-силен.

Дева (23 август – 22 септември)

Това е периодът, в който шансът за най-стабилен брак е най-голям. Не само можете да направите умен избор за себе си, но и в своята връзка. Оценявате здравословната връзка с партньора си, която обикновено включва и доза време, прекарано в усамотение.

Двойките, женени в сезона на Девата, често имат толкова силен брак, защото преди всичко друго са много близки приятели.

Утре очаквайте втората част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари