IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как можете да изглеждате неустоима в мъжките очи?

21 декември 2017 16 00

И кои са качествата, които те оценяват?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Чудите се какви са качествата, които мъжете търсят в романтичната си половинка? Те искат неустоима жена, която е уверена, щастлива, позитивна и с богат, пълен живот.

Ако искате да намерите страхотен мъж, който да запълни празнината в живота ви, добре е да знаете следното – нищо не плаши мъжете повече, отколкото да си мислите, че искате те да бъдат всичко за вас. За тях това е ужасяваща перспектива, тъй като натискът е прекалено голям.

Какво може да направите, за да бъдете неустоима в очите на мъжете?

Изградете увереност

Всяка седмица, изберете едно от физическите качества, които харесвате в себе си, и го оценявайте ежедневно. Погледнете се в огледалото и се възхищавайте на големите си красиви очи, грациозни ръце или красивите крака.

След седем дни изберете друга своя характеристика и направете същото. По този начин ще повишите самочувствието си, а увереността е секси.

Върнете се към постиженията си

Вероятно сте постигнали много неща в живота си, но повечето хора са склонни да се съсредоточават върху онова, което още не са успели да направят.

За да се почувствате добре за нещата, които сте завършили, направете списък и го дръжте близо до леглото си. Когато се събуждате или преди да заспите, прочетете списъка и ще се чувствате наистина горди с живота си.

Усмихвайте се повече

Проучвания доказват, че хората са по-щастливи, когато се усмихват повече, дори ако трябва да положат съзнателни усилия за това.

Така че – усмихвайте се по-често, дори и понякога да е насила. С топла усмивка и поглед можете да оправите деня на някого, дори и своя.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари