IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Противоположностите, които се привличат (I част)

13 януари 2018 15 15

Те могат да намерят път един към друг

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Широко разпространено е твърдението, че противоположностите се привличат. Вероятно има доза истина в това, тъй като по този начин двамата партньори се допълват. Стига, разбира се, различията да не образуват пропаст в отношенията помежду им.

Всъщност излизането на срещи със зодия, която има напълно различни черти от вашите, може да се окаже най-добрият вариант. Макар да изглежда, че никога няма да имате нищо общо помежду си, ако се възползвате от своите различия, това всъщност може да направи връзката ви по-силна.

А ето и кои са двойките зодиакални знаци, които са пълни противоположности, но въпреки това силно се привличат помежду си.

Овен и Везни

Тези две зодии изглеждат твърде различни. И двамата са задвижвани от различни неща, за да се смятат за перфектна двойка, но все пак са. Именно разликите са това, което ги прави идеални един за друг.

Може да проявяват упоритост и да спорят, но също така са изключително очарователни. Когато се запленят един друг, е много трудно да бъдат разделени.

Има нещо вълнуващо в поемането на рискове, а когато се съберат огнен и въздушен знак, енергиите им засилват това вълнение още повече.

Телец и Скорпион

Представителите и на двете зодии са едновременно невероятно страстни и чувствени хора, което превръща това партньорство в нещо като приказка в спалнята.

Телците знаят как да се справят и с най-трудните ситуации, без да се предават, докато Скорпионите са наясно, че е нужен много интелект и решителност, за да успеят.

Това, което липсва на всеки от тях, може да се намери в личността на другия, което прави тяхното партньорство толкова интересно. Те са много атрактивна двойка, тъй като си пасват и физически.

По отношение на комуникацията, Телците са склонни да бъдат по-ясни от Скорпионите, които на свой ред са по-интуитивни. Представителите и на двата зодиакални знака са много лоялни и биха направили всичко един за друг.

Близнаци и Стрелец

Това са две различни личности. И двамата обаче се менят в зависимост от настроението им, което им позволява да се разбират добре. Нужен е наистина специален човек, който да може да разбере какво е в един момент да бъдеш общителен, а в следващия да станеш тих и резервиран.

Това взаимно разбирателство прави връзката между тези две зодии по-силна от повечето, защото няма неясноти относно различното поведение.

Те са най-добри приятели, което е много важно за поддържане и задълбочаване на връзката им.

Разбира се, Близнаците понякога може да увъртат, докато Стрелците предпочитат да кажат всичко така, както е. Те обаче винаги намират своите общи интереси и начин да останат близки.

Утре очаквайте и втората част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари