Вярвате или не, те искат да се влюбят отново – точно като вас.

На всеки му се е случвало да бъде с разбито сърце. Търсейки любовта, понякога се разочароваме и страдаме, но какво получаваме от това? Опит.

Жените по-често са способни да говорят за своите чувства, защото като цяло това е прието за нормално в обществото. Но какво могат да споделят мъжете?

1. Действията говорят повече от думите

Обърнете внимание на това, което хората правят, а не какво говорят. Ако някой иска да прекарва време с вас, той ще го направи свой приоритет и ще намери време – не бива да се примирявате с по-малко от това“.

2. Търпението е ключът

„Бъдете търпеливи. Загубих няколко добри момичета, защото те искаха да бъда с тях постоянно, а аз градя кариера. Работя това от 3 години, наистина ли си мислите, че ще станете най-важни за мен след първата среща?“

3. Доверете се на инстинкта си

„Този тих глас, който ви казва, че нещо не е наред, дори когато не можете да определите точно какво... този глас е по-умен – послушайте го“.

4. Научете се да приемате раздялата

„Хората идват и си отиват от живота ни по-често отколкото си мислите. Повечето пъти няма да бъдете готови да се разделите с тях. А понякога просто ще им покажете вратата. Научих се да казвам „сбогом“ по най-добрия и мирен начин, който мога“.

5. Не се опитвайте да се криете от проблемите

„Ако имате голям проблем във връзката, вие трябва да го решите или да го оставите да я убие. Избягвайки проблема или преструвайки се, че няма такъв, вие просто отлагате неизбежното.“

Останалите съвети за любов от мъже можете да прочетете в TeenProblem.net