IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са ерогенните зони на всяка зодия? (II част)

4 март 2018 15 15

На кои области да обърнете допълнително внимание?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Някои части от тялото се нуждаят от допълнително внимание в леглото – това вероятно не е тайна за никого. Любопитното е, че те не са едни и същи при различните хора.

Тези ерогенни зони може да накарат коленете ви да омекнат или да стигнете до върховния момент по-бързо и те са различни за отделните зодии.

Разбира се, всеки човек е различен, въпреки еднаквия зодиакален знак, но все пак си струва да опитате. Може да откриете новия си любим начин за достигане до оргазъм.

Вече разгледахме ерогенните зони сред представителите на първите шест знака в зодиака, следва да се спрем и на останалите шест.

Везни

Сексуалното желание на Везните е еквивалентно на неустоимия им чар. В спалнята те не са егоисти и обръщат подобаващо внимание на партньора си.

Ако искате наистина да ги възбудите, трябва да се съсредоточите върху кръста и задните им части.

Скорпион

Представителите на тази зодия мислят за секс денонощно, а половите им органи обикновено са по-чувствителни, в сравнение с тези на останалите зодии. Това е и областта, към която директно трябва да се насочите по време на любовната игра.

Стрелец

При родените под този знак най-чувствителните зони са бедрата и ханшът. Те искат да опитат от всичко най-малко веднъж.

За Стрелците сексът е приключение и те искат партньорът им да му се наслаждава толкова, колкото и самите те.

Козирог

Козирозите живеят за власт, авторитет и уважение. Отнема известно време, преди да се почувстват комфортно около любовника си, но щом това се случи, сексът с тях е последователен и властен, както и личността им.

Ако искате да ги възбудите, погалете ги нежно или докоснете коляното им, това със сигурност ще ги отведе до друго ниво на възбуда.

Водолей

Водолеят е бунтовникът в зодиака, този знак не иска нищо друго, освен нормалното. В спалнята, сексуалното им желание е странно и спорадично, точно като и настроението им.

Представителите на този въздушен знак искат тяхната любов да бъде възможно най-неконвенционална, а ерогенните им зони са прасците и глезените.

Риби

Родените под знака на Риби са невероятно интуитивни и пълни с въображение. Според астрологията при тази зодия най-чувствителни са краката.

В спалнята Рибите могат да бъдат всичко, което поискате от тях. Подчинени и чувствени, те живеят, за да угодят на партньора си.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари