IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 признака, че той ви приема на сериозно

7 март 2018 16 00

Когато не можете да бъдете сигурни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

В началото на връзката понякога е трудно да бъдете директни и да зададете някои въпроси, които иначе живо ви вълнуват, като например колко сериозно ви приема партньорът ви.

Били сте наранявани и в миналото, така че е трудно да се доверите на инстинктите си. Това е съвсем естествен начин да се чувствате след раздяла. Но в крайна сметка трябва да сглобите парчетата и да продължите напред.

Ако сте във връзка, в която не можете да определите неговите намерения, вероятно ще можем да ви помогнем. Предлагаме някои признаци, които показват недвусмислено, че той ви приема на сериозно.

1. Усмихва се, когато сте около него

От езика на тялото и тона му, без съмнение ще разберете, че той е влюбен във вас. Всяка жена би искала партньорът ѝ да се развълнува, когато я види в края на деня. Коя жена не би искала да бъде любимата му част от деня?

Без той да каже и дума. Просто разбирате, че моментите, прекарани с вас, са блаженство за него.

2. Действията му говорят повече, отколкото думите

Важно е думите да са подкрепени от действия. Ако не са, това говори за неискреност. Знаете, че ви обича, не само защото го казва, но и защото го показва.

Спомня си годишнината ви. Не само когато сте започнали да се срещате официално, но и когато сте се видели за първи път. Той е готов да приеме странностите на брат ви или някой друг член на семейството, защото знае, че това означава да бъде с вас.

3. Не се опитва да ви променя

Няма нищо по-лошо от чувството, че половинката ви се опитва да ви промени. Той знае, че обичате котките и го приема. Той знае, че сте израснали с котки и това е важно за вас. Така че ще се погрижи да има винаги котка в живота ви.

Познава вашата същност и ви приема такава, каквато сте. Това е страхотно усещане. Това ви позволява да знаете, че той пази гърба ви. Това наистина е нещото, от което се нуждаете в една връзка.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари