IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, с които е много трудно да скъсате

12 март 2018 15 30

Приятелите ви също късат с тях

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Понякога мечтите се сбъдват – срещате прекрасен човек, влюбвате се силно един в друг, дори и всичките ви близки са луди по него/нея и така партньорът ви се превръща в част от групата.

Какво би могло да се обърка в тази ситуация? Например да се разделите. Това може да се окаже истински кошмар. Раздялата е най-трудна сред представителите на тези три зодии.

Риби

Когато приятелите ви срещнат вашия партньор от зодия Риби, те моментално ще бъдат омагьосани. Родените под този знак са романтични, невероятно сладки, а енергията им е чиста.

Милият им поглед омайва, оптимистичната им представа за света и способността им да улесняват всяка ситуация, като я правят забавна и игрива.

Рибите винаги са готови да помогнат и ще предложат приятелско рамо и съвет на близките ви.

Близнаци

Партньорът от зодия Близнаци заслепява всички останали, когато влезе в стаята. Представителите на тази зодия пленяват със своето остроумие, познания и общителност.

Приятелите ви ще бъдат много щастливи, че сте довели някой толкова страхотен в групата и никога няма да ви позволят да го забравите.

Ако се разделите с представител от зодия Близнаци, приятелите ви няма да спрат да го/я сравняват със следващите ви партньори.

Лъв

Приятелите ви най-вероятно са познавали партньора ви от тази зодия, още преди да започнете да излизате. Лъвовете обикновено са много популярни.

Те знаят за всички партита, имат всички известни връзки и приятелите ви ще се карат да се озоват около някой, който е толкова известен и готин.

Раздялата ще разбие както вашето сърце, така и сърцето на приятелите ви.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари