След като първоначалният ураган на влюбването започва да утихва, не е необичайно да започнете да се питате какви точно са чувствата на партньора ви спрямо вас. В самото начало на отношенията ви вероятно сте опитали да докажете един на друг, че е изключително важен.

Големите романтични жестове, като честото повтаряне на „обичам те“ и първата ваканция заедно, ви карат да се чувствате обичани и ценени. С течение на времето обаче е съвсем нормално да се запитате дали партньорът наистина ви обича толкова, колкото твърди.

Ако той/тя прави тези 3 неща, не бива да се двоумите. Те са доказателство, че определено ви обича и държи на вас.

1. Поставя предпочитанията ви на първо място

Когато умирате от глад например и отворите хладилника, виждате, че в него няма нищо друго, освен скоро закупено кисело мляко – от любимото ви. И то чака само вас.

Сигурен признак, че партньорът ви обича, е като отделя време, за да опознае вашите предпочитания. И го показва.

Това означава, че ви обича и иска да бъдете щастливи.

Още по темата

2. Получавате подарък без повод

Без значение дали става въпрос просто за цвете, което е купил по пътя си от работа, защото той е мислил за вас, или ви изненада с нова риза, която тя е сметнала, че може да харесате, без да има повод, половинката ви прави подаръци, просто защото иска да се чувствате специални.

3. Дава ви цялото си внимание

За много хора се оказва трудно да стоят далеч от телефоните си за дълъг период от време. Нека бъдем честни – дори и да прекарвате времето си страхотно, изкушението да проверите телефона винаги присъства.

Ако половинката ви се стреми да ви даде цялото си внимание и активността му около телефона е минимална, това е страхотен знак. Най-вероятно означава, че обича да бъде с вас и не иска да се разсейва от компанията ви.