IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колко търпеливи сте във връзката според зодията ви? (I част)

17 март 2018 15 15

Кои са най-търпеливите?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Търпението и любовта трябва да вървят ръка за ръка, за да може връзката да се радва на успех. Те обаче невинаги са съвместими.

Една от вероятните причини, поради които сме склонни да загубим търпението си по въпросите, свързани с любовта, е че мислим, че имаме перфектна любовна връзка, в която няма да се налагат компромиси и търпение. Съвършенството обаче не е възможно. И все пак очакваме повече.

Именно очакванията са онова, което може да ви заблуди и съответно разочарова. Затова е много важно да сте наясно, че търпението наистина е добродетел, че и не всеки го притежава.

Нека разберем как стои въпросът с търпението в любовта сред представителите на различните зодии.

Овен

Като цяло на родените под този знак им липсва търпение във всеки аспект на живота. А интересното е, че тази липса на търпение, смесена с чара им, се оказва в полза за тях. Нямат никакво търпение с половинката си и по някакъв начин така го/я пленяват дори повече.

Телец

Иска им се да вярват, че са търпеливи в любовта, но истината е, че оказват голям натиск върху партньора си в опита и желанието си да бъдат търпеливи.

По някакъв начин Телците са вдъхновяващ романтичен партньор, но причината за това не е търпението. Това е по-скоро способността им да накарат хората да правят нещата в момента, в който те искат. А това си е талант.

Близнаци

Близнаците са нетърпеливи, но знаят как да се справят с нетърпението. Те просто го ограничават, защото имат склонност да се съобразят с мнението на другия, за да го направят щастлив.

За съжаление, те са лесно раними и е най-добре вие да направите компромис, ако това е възможно.

Рак

Те са изключително търпеливи и състрадателни хора и са големи романтици. Имат такова стабилно присъствие, че партньорът им няма как да не чувства подкрепа и комфорт.

Лъв

Изненадващо, Лъвовете са доста търпеливи. Всъщност, ако си спомним за котката, която дебне плячката си, това едва ли ще е такава изненада.

Като романтична половинка родените под този знак намират търпението за също толкова стимулиращо, колкото и да бъдат спонтанни. Според тях си струва да се чака, когато става дума за любов.

Дева

Девите са доста състрадателни и разбиращи, когато половинката им се нуждае от време, за да избере пътя, по който да поеме в живота. Те имат силна вяра и искат да вярват в партньора си цял живот.

Утре очаквайте втора част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )
znaia kolko ranim moje da bude bliznaka , imam si dvama okolo men . no sum neotstup4iva v li4en plan kum golemia . za6toto niamam navika da zameniam obi4 , liubov za slujebni zada4i i kariera . boria se za vsiaka glutka obi4 s tozi 4ovek .znaia mu ambiciite , no ne davam da susipe vruzkata ni i liubovta ni , v imeto na slujebni zada4i , zsnaia praznotata na vremeto sled karierata i iskam pulnocennata liubov , do kraia na dnite si s tozi muj , a ne vihur ot kariera i posle goliamo ni6to
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар