IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Най-подходящият човек за вас (I част)

24 март 2018 15 15

Кое е онова, от което се нуждаете в любовта?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Вероятно най-хубавата част от връзката е, че имаме човек, с когото да прекарваме времето си. В най-добрите и в най-лошите дни и всички останали този човек преминава през всичко заедно с нас.

Макар взаимоотношенията да се свеждат до това партньорство, всеки се нуждае от нещо по-различно, когато става дума за човека, с когото избира да прекарва времето си.

Независимо дали сте човек, който се нуждае от приключения, или търсите някой, който няма нищо против прекарването на повечето дни, мързелувайки на дивана, намирането на точния човек е трудната част.

Астрологията може да даде някои насоки по отношение на това, което всеки иска да намери у партньора. Кои са най-подходящите за вас хора според зодията?

Овен

Представителите на тази зодия се отегчават лесно. Те трябва да бъдат с някого, който изпълва живота им с изненади, приключения и малки вълшебни моменти. Така те се разтоварват от стреса и се чувстват доволни. За родените под този знак най-подходящ е някой, който спира дъха им.

Телец

Те са изключително благодарни за всичко, което имат в живота си, но оставят страха от неизвестното да ги завладее. Телците се нуждаят от някого, който да им вдъхне кураж и да ги изтласка от комфортната им зона.

Близнаци

Родените под този знак имат златно сърце. На тях им е нужен някой, който ги залива с любовта, която те дават на всички останали, но забравят да дадат на себе си.

Нужен им е човек, който да стопли сърцето им незабавно.

Рак

Раците обичат всички с цялото си сърце, но се нуждаят от човек, който да защитава тяхното сърце така, както те защитават останалите. Някой, който да държи сърцето им близо до своето.

Лъв

Лъвовете са изключително съпричастни към другите и техните нужди. Най-подходящ за тях е човек, който да им дава повече, отколкото те дават на другите. Трябва да бъдат с партньор, който има много добро сърце.

Дева

Девите са прочути перфекционисти. Обичат да правят нещата по възможно най-добрия начин. Затова трябва да са с някого, който да им покаже как несъвършеното ги прави красиви и че са идеални точно такива, каквито са.

Утре очаквайте втората част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )
na men nezabavno e nujen samo boiko 4oveka , bez tulkuvania i slujebni temi
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар