IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да разберете колко силна е връзката ви?

25 април 2018 15 00

3 важни насоки в романтичните отношения

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Вероятно имате известно съмнение относно своята връзка – това е нормално, особено ако отношенията ви са в сравнително начален етап. Но как всъщност можете да разберете, че си струва да се борите за нея?

Предлагаме ви някои насоки, които ще ви помогнат да разберете колко силна е връзката ви и дори да разрешите някои проблеми.

1. Можете да обсъждате бъдещите си планове в спокойна атмосфера

Ако не можете да планирате бъдещето си заедно, всички опити да направите това предизвикват безпокойство и не можете да обсъждате нищо без да спорите, това означава, че нямате доверие един на друг.

В този случай е въпрос на време, преди да се появи нещо, което да разруши връзката ви. В здравословните отношения партньорите са изправени пред бъдещето си без страх, те гледат към него с чувство на вълнение.

2. Спазвате обещанията си

В стабилната връзка хората се чувстват сигурни и защитени и си имат пълно доверие. Може ли да се говори за доверие обаче, ако двамата постоянно забравят своите обещания към партньора? Как някой би могъл да разчита на такъв човек, какво остава да гради връзка?

Много е важно да уважавате чувствата и желанията на половинката ви и да не давате обещания, които не можете да изпълните.

3. Гордеете се с партньора си

Ако не можете да приемете постиженията на половинката си, това означава, че връзката ви се състои от съперничество, завист, ниско самочувствие и желание за контрол над всичко.

В едно щастливо семейство хората са искрено щастливи за успеха на другия и за тях тези постижения са празник, дори победите да са незначителни.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари