IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 фактора, които предсказват дали ще остареете заедно

30 април 2018 15 00

Кога връзката има потенциал да продължи във времето?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

В началото на всяка връзка хората са склонни да си мислят, че тя ще продължи завинаги. По-късно обаче, за съжаление или щастие, всичко си идва на мястото, което в много случаи означава раздяла.
Все пак има някои универсални начини да разберете дали връзката ви ще бъде вечна.

Ще ви представим няколко фактора, които биха могли да подскажат съдбата на интимните ви отношения.

1. Имате подобно чувство за хумор

Не е ли невероятно, когато разбирате шегите на половинката ви и когато виждате, че той/тя разбира и вашето чувство за хумор?

Понякога именно чувството за хумор е нещото, което помага за поддържането на връзката и щастливия семеен живот. Така че, ако сте на една и съща страница, образно казано, има 90% шанс да имате успешен и щастлив живот.

2. Имате еднакво виждане по отношение на родителството

Когато една двойка е взела решение да има дете, това означава, че връзката им е стабилна.

Има обаче и някои скрити фактори – може би смятате, че едно дете е достатъчно, докато вашият партньор може да настоява да имате две деца. Възможно е да имате различия и по отношение на грижата за тях.

По-добре е предварително да обсъдите тези въпроси, за да имате представа за това, с което ще трябва да се справите в бъдеще.

По подобен начин стои и въпросът с финансите.

3. Не опитвате да промените другия

Това се отнася за онези, които в началото на връзката си мислят: „Не ми харесва много неговият характер, но ще мога да го променя.“ Не, няма да успеете.

Вероятно ще можете да вдъхновите половинката си за някаква промяна, но ако има нещо, което наистина не ви харесва, и смятате, че с времето ще можете да го коригирате, няма смисъл да започвате връзката изобщо.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари