IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 причини да си хванете гадже музикант

3 май 2018 15 00

Той е страстен, може да ви посвети песен и ...

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Има много неща, които трябва да обмислите, преди да задълбочите връзката си с даден мъж. Важни са не само силните чувства между вас, но и взаимното уважение. Добре е да имате сходна ценностна система и подобен произход. Разбира се би било чудесно ако вашият любим има добра работа.

Обикновено хората имат предразсъдъци към мъжете музиканти. Смятат, че те нямат стабилни доходи, че предпочитат да живеят с по-малко отговорности и че като цяло не могат да бъдат верни на една жена. Всяко правило си има и своите изключения.

Ето и кои са 4-те предимства на това да изживеете любов с музикант:

1. Той може да се посвещава

Този мъж най-вероятно умее да свири добре на някакъв музикален инструмент. Това умение му е отнело години наред посвещаване и усилия, които той би могъл да впрегне и в друга посока – например във вашите отношения. Освен това той носи този музикален талант в гените си и някой ден може да предаде това вълшебство и на децата ви. Освен това съвместният ви живот с този мъж ще е по-забавен, тъй като музиката винаги ще присъства в него.

2. Този мъж е смел и страстен

Мъжете музиканти, особено инструменталистите, са се научили да не си губят времето, а да го инвестират в своята страст и талант. Те не свирят, защото им е скучно, а защото музиката е тяхна любов, от която най-вероятно изкарват и хляба си. За да бъдеш добър музикант, не можеш да свириш от време на време, трябва да се упражняваш всеки ден и то да го правиш с желание. Освен това тези мъже вярват, че техният талант рано или късно ще им отвори куп възможности в живота. Те са хем търпеливи, хем смели и то по един много готин начин.

3. Този мъж може да напише песен за любовта ви

Ако никой никога досега не е писал песен за вас и за любовта си към вас, то гаджето ви музикант може и да го направи. Ще се почувствате супер горди, щастливи и специални. С този мъж ще разберете и пълния смисъл на думата романтика.

4. Музикантите са секси и са искрени

В живота има някои неоспорими истини, които всички ние просто трябва да приемем като реалност. Факт е, че музикантите, подобно на спортистите, излъчват някак си по-голям сексапил от мъжете с други професии. Освен това мъжете, които правят музика са искрени и истински. Те не са лицемери, няма да се крият зад маски и да играят роли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари