IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да го впечатлите според зодията му? (II част)

27 май 2018 14 15

Ето как със сигурност няма да останете незабелязани

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Ако смятате, че сте направили всичко по силите си, за да впечатлите даден мъж и все още няма резултат от усилията ви, значи е време за промяна на начина ви на мислене.

Опитвали ли сте се да погледнете от неговата гледна точка? Понякога вниманието на мъжа изисква малко усилия във връзката, но по нов начин.

За да ви улесни в тази задача, астрологията може да предложи някои тайни, с чиято помощ много по-лесно можете да съблазните своя избраник.

След като разгледахме от какво се впечатляват мъжете от първите шест зодии, следва да разгледаме и останалите шест.

Везни

Те просто искат да се съберат с някого. Те са много любезни и не обичат самотата. Когато отношението ви съвпадне с тяхното нежелание за драма, това не само ще създаде хармония, но също така ще облекчи стреса помежду ви.

Те обичат да са сред природата, така че един спокоен пикник ще оправи настроението им поне за няколко дни.

Скорпион

Родените под този знак са много забавни, но също така обичат да грабят с пълни шепи от живота. Покажете им, че сте готови да вземете всичко, което ви хвърлят.

Те обичат да дразнят и да бъдат прави, затова се закачайте с тях и им покажете, че можете да отвърнете на тяхното темпо. Това определено ще ги впечатли.

Стрелец

Не позволявайте на глупавата му страна да ви заблуди, той има цел в ума си и е готов да направи всичко, за да я постигне.

Ако наистина демонстрирате интерес към целите му, това ще провокира истински смислени разговори, които той със сигурност ще оцени и няма да забрави. Така ще го накарате да мисли и за вас.

Козирог

Те също в известна степен обичат да грабят от живота, но в определен момент могат да загубят интерес към почти всичко. Да можете да се движите с промените в различните им интереси е от огромно значение за от това дали нещата между вас ще се получат.

Те високо ще оценят тази ваша способност, като същевременно с това показвате своята привързаност към музиката, традицията и семейството.

Водолей

Всеки мъж от тази зодия ще бъде повече от очарован от един задълбочен разговор. Докато те обичат интелектуалните разговори и свежите идеи, също така обичат и самия живот.

Ако се научите да не приемате лично това, че мъжът ви има нужда от известно време да бъде насаме, силно ще впечатлите родените под този знак.

Риби

Рибите имат силно чувство на състрадание и са много нежни. Комбинацията от тези черти с чувство за съпричастност ще ви помогне да създадете по-силна връзка, отколкото можете да си представите.

Ако правите малки, интимни неща, като да отидете заедно на плуване или просто си полежите прегърнати, слушайки приятна музика, тези действия ще бъдат високо оценени от мъжете от тази зодия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

Meri_PopinsMeri_Popi ( преди 5 години )
Не съм съгласна за Везните и Риби. Везните мн трудно ноже някой да ги разбере, двойствена природа, доеи когато си до тях и ги подкрепяш сякат търсят под вола теле. Иначе съм имала мн издръжлив партньор в секса. За риби, това ако е жена....е долно създание.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар