IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Активности, с които да подобрите сексуалния си живот

24 юни 2018 15 15

Стиска ли ви да отидете на пол денс?

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Омръзнало ли ви е да правите едно и също по време на секс? Ако искате да пробвате още нещо освен мисионерската и кучешката, трябва да се поизпотите. По-здравословният начин на живот и спортът вървят ръка за ръка и определено ще ви помогнат да подобрите интимните си отношения.

Няма как да хапвате пържени картофки, да се тъпчете с мазни меса и да искате да бъдете по-активни в леглото. Вредните храни ви правят по-мудни и отпуснати. Да не говорим, че излишните килограми също си казват думата. Ако желаете по-често да бъдете отгоре без да се притеснявате, че ще смачкате половинката си, променете вредните си навици и спортувайте.

Tialoto.bg събра няколко активности, с които ще имате по-качествен сексуален живот:

Танци

Салса, меренге, ча-ча, хип-хоп, народни танци. Запишете се на уроци за начинаещи и ходете поне два пъти в седмицата. В началото ще ви е трудно, но постепенно ще свикнете.

Различните танци натоварват всяка част от тялото. Те ще ви позволят да стегнете по-лесно бедрата и да станете по-еластични, което е много важно за по-горещи емоции в леглото.

Каране на колело

Един от най-добрите начини да махнете някое излишно килце и да подобрите дишането. За препоръчване е карането на колело на закрито – вкъщи или във фитнеса. Интензивното въртене на педалите подобрява циркулацията на кръвта и тя по-лесно достига до половите органи. Това е от особено значение за ерекцията.

Упражнения за разтягане

Ако не спортувате активно, не бързайте с по-сложните упражнения за разтягане. Пробвайте първо няколко за начинаещи вкъщи, след това отидете във фитнеса или на открито с приятели, които знаят как се изпълняват. Този вид активност спомага за стягане на мускулите на краката. Колкото по-пластични сте, толкова по-сложни пози може да направите по време на секс, без да се притеснявате, че ще се схванете.

Йога, пилатес, балет, са нещата, при които има най-голямо разтягане. Понякога много жени са привлечени от йога асаните – не само за да постигнат баланс на духа и тялото, но и за да се научат как да застанат като жените от книгата за Кама Сутра.

Пилатес

Тази система от упражнения е създадена именно за разтягане, укрепване и тонизиране на мускулите. Ако посещавате уроци редовно, може да подобрите стойката си, да изваете тялото и да станете по-пластични. Хората, които ходят на пилатес от месеци, имат много по-добър сексуален живот, защото лесно преминават от една поза в друга.

Пол денс

Каквото и да си говорим, всеки мъж би бил много доволен, ако излиза с жена, която тренира пол денс. Това не е просто въртене около пилон, а начин на живот за много представителки на нежния пол.

Мъжете и жените, които тренират пол денс, заякват по-лесно. Пол денсът съчетава еротиката с акробатични трикове, танцови елементи и такива за разтягане. Тези, за които не е трудно да се задържат на пилона за повече от няколко минути, без проблем ще висят с главата надолу от масата или леглото и ще могат да застанат в по-сложни пози.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари