IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ураган в леглото! Кои са най-добрите мъже любовници в зодиака?

14 септември 2018 14 20

Вижте характерните еротични черти на всяка зодия

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Зодията разкрива не само черти на характера на даден човек, но и какъв е в интимния си живот. Поне така твърдят астролозите. Какво разкриват те на тема мъже и любовници? Ако се чудите кой знак е най-страстен, издръжлив и неуморим съблазнител, кой е готов за най-смелите експерименти и кой, напротив, чака инициатива в леглото – вижте какво „говорят“ звездните карти.

Овен

Овенът е страстен и активен. Обича да експериментира в леглото, а сексуалната му фантазия не познава граници. Мъжете от този знак са много напористи и дори през ум не им минава, че една жена може да им откаже интимност. Овните са съблазнители и рядко едно момиче може да устои на техния чар. В същото време, в сексуалните отношения, представителите на този знак не се стремят да донесат удоволствието на партньора на първо място, а по-скоро искат да го получат сами. Това може да бъде коригирано, ако кажете на любовника-Овен какво ви харесва в леглото и какво не сте готови да правите. Но трябва да говорите директно, без намеци.

Телец

Телецът, за разлика от Овена, обича когато инициативата в леглото идва от жената. Те не обичат бързата работа под чаршафите – колкото по-дълга е прелюдията, толкова по-добре. Мъжете от тази зодия обичат бавен и традиционен секс, но нямат нищо против да опитат нещо ново. Представителите на този знак са любящи. Но имайте предвид, че нито брачното свидетелство, нито децата са в състояние да го спрат, ако е решил да кръшне.

Близнаци

Сексът е нещо, без което животът на мъжа-Близнаци е невъзможен. Те са истински секс машини в леглото и обичат разнообразието. Те са същински Казанова, които имат ключ към сърцето и тялото на всяка жена. Бъдете готови ако имате любовник от тази зодия за предложения за тройка, секс в колата на паркинг и всякакви други предизвикателства. Експериментите са тяхната стихия.

Рак

Мъжете от тази зодия често се характеризират като семеен тип. Но когато става въпрос за изкусител – този епитет е немислим за тях. Те не бързат да се сближават с жена, а когато стигнат до леглото имат нужда от любовна игра. Те са способни на чудеса в отношенията и да бъдат романтични, но само ако са убедени, че чувствата на жената са реципрочни на неговите. В същото време нямат нищо против да разнообразят сексуалния живот с играчки от секс магазини.

Лъв

Лъвовете и в леглото се държат като хищници, но дори и в моменти на страст те искат да ги задоволят, а не обратното. Тези хора обичат експериментите в секса и в същото време винаги искат партньорът да бъде на същата вълна и да харесва пикантните им идеи. Лъвовете обичат да се грижат за една жена, да правят комплименти и подаръци, но когато „ловът“ свърши, лесно преминават към търсенето на нова любовница.

Дева

Мъжете от този знак се нуждаят от подкрепа в живота, а интимната сфера не е изключение. Тяхното самочувствие трябва непрекъснато да се подхранва и в никакъв случай не трябва да бъде критикувано по отношение на секса. На пръв поглед сексът с мъже-Дева изглежда скучен, но не бързайте – те са известни като партньори, които ще положат всички усилия, за да бъдат половинките им на седмото небе.

Везни

Мъжете-Везни не тичат след всяка пола и споделят леглото само с най-ярките жени. Те не си представят близост без прелюдии и ролеви игри. За тях сексът не е просто физиологична нужда, а възможност да открият в партньора си и нещо ново в духовен план. С този знак няма да скучаете в леглото, те винаги са „за“ експериментите и са щастливи, ако партньорът също прояви инициатива.

Скорпион

Сред всички зодии, мъжете-Скорпион са любовници № 1. Родените под този знак никога няма да пропуснат възможността да се насладят и съблазнят една жена. И знаят как да го направят, защото отказите на потенциалния партньор статистически клони към нулата. Скорпионите са страстни и ненаситни в леглото. Така че трябва да се има предвид – ако партньорката занемари сексуалния живот, то той задължително ще търси начин да навакса с нещо чуждо.

Стрелец

Както Скорпионите, Стрелците също попадат в категорията с най-добрите любовници. Те знаят как да намерят подход и да очароват всяка жена. Мъжете от този знак знаят най-добрите си качества и им служат в благоприятна светлина. Момичетата, които имат щастието да имат партньор от тази зодия се чувстват като принцеси. Но и тук има подводен камък – Стрелците често изневеряват. Изразът „Тича подир всяка пола“ сякаш е измислен за тях. Но едва ли има разочаровани жени след една нощ, прекарана с мъж от този знак.

Козирог

Козирогът няма фикс идея да спи с всичко срещнато по пътя си. Мъжете от този знак внимателно и сериозно избират партньор, но после се грижат нищо да не му липсва. В леглото Козирозите винаги се стараят да доставят пълно удоволствие на половинката си и чак след това очакват да го получат. Въпреки това, Козирозите не са толкова бели и пухкави, колкото изглеждат. Хората от този знак са известни като почитатели на БДСМ.

Водолей

За мъжа-Водолей в леглото не е толкова важна физическата, колкото духовната връзка с партньора. В същото време те знаят как да обичат дадена жена и знаят как да ѝ дадат удоволствие. И в съчетание с вярност, която е характерна за този знак, се оказват просто идеал сред мъжете. Но за да станете партньор на Водолей, трябва да работите упорито. Тези мъже имат високи изисквания за жените на тема красота и стегнато тяло.

Риби

Мъжете от тази зодия най-често чакат инициативата да бъде на жената. Те са готови да изпуснат дадена жена, дори ако е много симпатична. В същото време, в леглото за тях е важно партньорът да бъде винаги доволен след секса. Рибите не могат да бъдат наречени експериментатори в секса, но те са против рутината и еднообразието. За тях е важна и атмосферата в спалнята, както и какво бельо носи партньорът. Ако половинката стане инициатор на еротични ролеви игри, Рибите никога няма да се откажат и с радост ще вземат участие.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
nali ne tulkuvame ???? 4e e dota neobi4aino kato povedenie za mujut , kogoto obi4am i obojavam . toi e golemia bliznak , kogoto 4akam v li4nia si jivot .no v nikakuv slu4ai niama podoben li4en jivot , ako govorim bez da tulkuvame . ina 4e za tulkuvnia - iasno e 4e e taka .govoria pak za blizna4etata .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар