IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сигурните знаци, че имате дълбока връзка с някого

29 септември 2018 15 15

И че трябва да пазите тази връзка като очите си

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Не е лесно да намерим човек в живота си, с когото да се радваме на истинска, дълбока връзка. Затова е хубаво, ако срещнем такъв човек, да оценим тази специална връзка с него и да пазим тези наши отношения, буквално като очите си.

Понякога ни е трудно да разберем, че сме свързани на по-дълбоко ниво с някого, тъй като най-вече рутината на ежедневието ни кара да приемаме някои неща за даденост.

Ето и сигурните знаци, че с даден човек имате специална, дълбока връзка:

1. Усещате физическа и емоционална интимност

Честно казано, ако имате дълбока връзка с половинката си, със сигурност няма да ви се иска да се разделяте с нея за по-дълго и ще чакате с нетърпение срещата ви. Най-вероятно ще докосвате без повод този човек, ще държите ръката му, ще го прегръщате често и т. н. Освен това всички тези неща укрепват връзката, която имате с партньора си.

2. Имате дългосрочен ангажимент

Ако имате по-специална връзка с партньора си и за двама ви сериозната връзка и дългосрочният ангажимент няма да са проблем или пък повод за дискусия. Хората, които имат дълбока връзка помежду си, още от самото начало на отношенията си, имат сериозни намерения един към друг.

3. Не можете да си представите живота си без този човек

Ако сте доволни от връзката си и дори и не можете да си представите какъв би бил животът ви без вашия партньор, то значи наистина ви свързва нещо по-дълбоко и специално – магията на истинската любов. Вие просто знаете, че всички бури, които ще минат през живота ви, ще са много по-леки, защото ще имате някого до себе си, който ще ви помогне да се справите.

4. Имате споделени интереси

Факт е, че с хората, с които имаме по-дълбока връзка имаме и сходни интереси. Ако вие и вашият партньор имате подобни мнения по важните житейски въпроси, ако имате еднакви интереси, ако едни и същи неща ви вълнуват то значи вие комуникирате помежду си на едно друго, по-дълбоко ниво.

5. Двамата си влияете положително един на друг

Ясен знак, че човек има по-дълбока връзка с половинката си, е ако той се опитва да е най-добрата версия на себе си, когато е с половинката си. Ако двама души си влияят положително един на друг, ако се тласкат към самоусъвършенстване, ако заедно са по-силни и/или по-уверени, значи им е писано да бъдат двойка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари