IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3-те зодии, които най-бързо преживяват разделите си

11 октомври 2018 14 20

И винаги са готови за нова връзка

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Когато става въпрос за взаимоотношения, всеки е различен. Някои хора скачат бързо-бързо от връзка във връзка, на други им отнема много време да опознаят половинката си и да ѝ се доверят.

В действителност, някои зодиакални знаци са известни с това, че прекалено бързо преживяват разделите си и са готови да започнат нова връзка почти веднага след края на предишната, без да страдат твърде дълго от разбито сърце.

В емоционално отношение това може да изглежда незряло, но всъщност до голяма степен е свързано с импулсивната природа на някои зодии.

Ето и кои са 3-те зодиакални знака, които са известни с това, че след раздяла обикновено намират доста бързо нова любов в живота си:

1. Овен

Когато става въпрос за намиране (и поддържане) на любов, за представителите на зодия Овен, всичко опира до забава и игра. Овенът е известен с импулсивното си желание да скочи с главата надолу във всичко ново и интересно в живота си, включително и по отношение на връзките си. Овенът е неспокоен и рядко ще спре, докато не получи това, което смята, че иска в живота. Желанието на хората от този знак да завладяват нови територии е голямо. За съжаление, пламъкът на любовта на хората, родени под знака Овен, може да изгори точно толкова бързо, колкото се е и запалил първоначално.

2. Стрелец

Стрелецът е известен със своята спонтанност и ентусиазъм, дори когато става въпрос за намиране на нова любов или търсене на нов партньор. Хората от този знак често живеят с мисълта, че следващото им приключение се намира точно зад ъгъла, и те само трябва да направят една крачка напред. Те понякога не желаят умишлено да се задълбочават във връзките си, защото това им дава усещането, че са спрели на едно място, а те обичат да се движат непрекъснато. Стрелците са готови да се обвържат сериозно и дългосрочно единствено с човек, който, подобно на тях, обича приключенията.

3. Скорпион

Скорпионите следват сърцето си и се доверяват на инстинктите си, особено когато става въпрос за взаимоотношения и любов. Хората от този знак не се страхуват да влязат в нова връзка веднага след раздяла, дори и на близките им това да се струва твърде бързо. Скорпионите използват шестото си чувство като навигатор в живота – ако усещат, че даден човек ги привлича неустоимо, те са готови да се гмурнат в отношения с него, дори това да не изглежда правилно в очите на другите хора. Така че ако партньорът ви се окаже зодия Скорпион, наслаждавайте се на всеки миг от любовта ви, защото не се знае какво крие бъдещето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари