IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които никога не биха се събрали с бившата си половинка

18 октомври 2018 14 30

Топ 5 на знаците, които се придържат към решението си за раздяла

Снимка:istockphoto.com

Снимка:istockphoto.com

Повечето раздели включват много сложни чувства и в двете страни. Освен това навикът и привързаността между двама души също пречат много на лекия завършек на връзката им. Обикновено поне единият от двама наскоро скъсали партньори, си задава въпроса дали да не даде втори шанс на бившия си.

Вярвате или не, астрологията помага в това решение. Има няколко зодиакални знака, представителите на които не биха се върнали към стара любов по една или друга причина. Хората от тези зодии не биха подлагали на съмнение свое решение, което са сметнали за категорично.

Ето и кои са тези 5 зодии, които не биха допуснали да бъдат наранени повторно от един и същи човек:

1. Лъв

Хората от тази зодия обичат да доминират в повечето аспекти на живота си, включително и в своите романтични отношения. Лъвовете са уверени в себе си и искат да бъдат третирани като кралски особи. Те смятат, че е унизително да искат или да дават втори шанс на експоловинката си. Истинският Лъв е горд и ако е бил наранен от бившия си партньор, егото му никога няма да му позволи да се събере с този човек. А колкото повече бившето му гадже се опитва да си го спечели обратно, толкова по-самоуверен се чувства Лъвът. Той смята, че заслужава най-доброто в живота и никога не би повторил своя мъчителна грешка.

2. Скорпион

Всеки който има представител на зодия Скорпион в приятелския си кръг, знае, че хората от този знак са много злопаметни. Те никога не биха дали втори шанс на човек, който ги е подвел или наранил, особено пък в романтичен план. Скорпионът никога не поглежда назад, след като веднъж доверието му е било предадено. Представителите на тази зодия мразят лъжата и я надушват от километри. Освен това те ненавиждат сложните, драматични взаимоотношения – те им действат антиромантично, тоест Скорпионът лесно разлюбва човек, който го натоварва излишно с негативна енергия. А и силният Скорпион се придържа яростно към всяко едно свое решение.

3. Стрелец

Никой не държи толкова много на личния си суверенитет като представителите на зодия Стрелец. До известна степен сериозната връзка кара Стрелците да се чувстват ограничени, а раздялата всъщност им връща любимата свобода, и те обикновено са щастливи или минимум доволни от този факт. Хората от този знак възприемат живота за мимолетен миг, на който трябва да се наслаждават докрай и затова не обичат да се обръщат назад, особено пък към нещо което им е донесло тъга и разочарование. Освен това повечето Стрелци намират опитите за помирение с експоловинката си за нещо, което ги дърпа към миналото, а те обичат да се движат към бъдещето.

4. Козирог

Подобно на Скорпионите и Козирозите са известни със своя разумен подход към живота. Те просто знаят, че ако нещо не е потръгнало първия път, няма да се получи и втория. Те са господари на самоконтрола и дори по време на най-бурните си емоции, веднага след раздяла, те ще си наложат ограничения и няма да потърсят отново бившата си половинка, каквото и да им коства това в емоционален план. Истинският Козирог презира хората, които са го наранили или предали. Той никога не забравя и не прощава лошото и несправедливо отношение към личността му. Козирогът може да реши да се събере с бившата си половинка, но само и единствено с цел отмъщение.

5. Водолей

Представителите на зодия Водолей възприемат разпадналата се романтична връзка като нещо компрометирано. Те имат проблеми с изразяването на силни емоции, както отрицателни, така и положителни, но в същото време държат на думата си и никога не нарушават обещанията си. Тоест, ако са казали край – значи наистина е край! Човекът Водолей е последният на света, който ще тича да се моли на бившата си половинка да му даде втори шанс. Тези хора са доста интелигентни и решенията им винаги са добре обмислени. Освен това те не са мазохисти – не биха си позволили да изпитат още болка и разочарование и то от същия човек, защото знаят че просто не си струва.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
i az . vlojila sum izcialo emociite si v 4uvstva kum golemia mi bliznak i obi4am i obojavam nego , 4akam nego . govoria bez tulkuvania i samo v li4en plan
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар