IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 знака, че вашият партньор не ви заслужава

24 октомври 2018 15 00

И не ви дава любовта и подкрепата, от която се нуждаете

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Ако връзката ви е сложна и не ви носи щастие, увереност и спокойствие, а по-скоро напрежение, то възможно е просто да не сте попаднали на подходящия партньор. Най-често за да не върви една връзка по мед и масло са виновни и двамата партньори по един или друг начин. Ако обаче ви се струва, че полагате всички възможни усилия отношенията ви с половинката да са добри и все пак нещата не вървят, може би просто този човек не ви заслужава.

Ето и няколко знака, че партньорът ви не ви дава любовта и подкрепата, от която се нуждаете:

1. Партньорът ви осуетява сбъдването на вашите мечти

Смисълът да имаш сериозна връзка с някого не е просто за да се наслаждаваш на неговата компания. Идеята на това да си в партньорство е половинката да ви помага животът ви да се развива в посоката, в която искате. Вашият партньор трябва да ви мотивира да искате да бъдете по-добър човек и да желаете да постигнете целите си, а не обратното. Това означава, че този човек трябва да подкрепя вашите мечти, а не да ги пренебрегва или осуетява.

2. Вашият партньор ви лъже за щяло и нещяло

Лъжата никога не е добър индикатор в една връзка, която би трябвало да се гради върху основа на доверие. Ако вашият партньор ви лъже и мотае за щяло и нещяло, то вие трудно ще можете да градите живота си с него. Доверието е много важно за начинът, по който двама души се отнасят един към друг.

3. Налага ви се да се извинявате за поведението на партньора си

Ако вашият партньор има склонност да ви излага пред други хора, по един или по друг начин, това означава, че в бъдеще вие ще имате психологически товар, от който трудно ще се отървете. Ако вашата половинка редовно казва или прави неща, от които ви е срам и за които ви се налага да се извинявате на хората, то това означава, че вашите взаимоотношения ще бъдат поставени под сериозен натиск във времето.

4. Партньорът ви има различни идеи за бъдещето си от вашите

За да има бъдеще една сериозна връзка, двамата партньори трябва не само да са си отдадени един на друг, но и да имат сходни мечти за изграждането на общия си живот. Ако двама души имат сериозни разминавания за това какво искат да получат и постигнат в живота си, особено в личен план, то това е сигурен знак, че те не са подходящи един за друг.

5. Вие полагате повечето усилия връзката ви да върви

Взаимоотношенията изискват усилия и от двете страни. Ако смятате, че вие сте човекът, който планира всички дейности, които вършите заедно с партньора ви, а той не си мръдва и малкия пръст, то значи той не инвестира достатъчно усилия в отношенията ви. Ако вие помните рождения му ден и годишнините ви и организирате празници за тези поводи, а той дори не се и сеща за вашия рожден ден, то нещата не изглеждат добре.

6. Вашият партньор отхвърля желанието ви за интимност

Редовният секс е много деликатна тема във връзката, но е и много важен за нейното равновесие. Ако единият партньор иска интимност с другия, а вторият редовно го отхвърля по една или друга причина, то това води до нараняване на самочувствието на първия. Тоест, ако единият човек във връзката редовно предлага секс, а другият се дърпа, това най-често води до негодувание и до… проблеми във взаимоотношенията. Ако вие сте човекът, който иска интимност, а половинката ви отхвърля, замислете се дали изобщо този човек ви желае и обича.

7. Вашият партньор пренебрегва чувствата ви

Последният сигурен знак, че половинката ви не ви заслужава е, ако тя не забелязва, че се чувствате потиснати и тъжни и не смята, че трябва да ви вдъхне малко увереност и да ви даде подкрепата си. Ако вашият партньор пренебрегва чувствата ви и дори не забелязва, че имате емоционален проблем, то този човек няма да ви бъде опора в живота, а мисълта за това е още по-стресираща.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

jakobplusina ( преди 5 години )
da, opisanoto ne e vru3ka, o6te po-malko serio3na. tova e edno otrovno po3nanstvoba3irano na glad 3a seks i strah ot samota. imah takova po3nanstvo.mnogo boli. ostavat rani i 4ovek ne vqrva pove4e na sebe si i drugite. 6tom nqkoi luze sistemno, 3a kakva vru3ka stava Duma. luza i vru3ka sa oksimoroni. ne pozelavam na nikogo tova koeto prezivqh. uspokoqvam se samo kogato si predstavqm, 4e 4ovekut i vremeto 3agubeno v ilju3ii ne sa su6testvuvali nikoga.vqrvam go.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
.... ( преди 5 години )