IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво ще се случи в спалнята: Любовен хороскоп за ноември

2 ноември 2018 15 00

Вижте какво вещаят звездите за интимния ви фронт

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Фактът, че есенните и зимните вечери стават по-дълги, има очевидни предимства. Любовният хороскоп за всеки знак ще ви помогне да посрещнете ноември по положителен начин.

ОВЕН

Хороскопът на Овните за ноември ще им предложи интересен избор, тъй като ще имат възможност да създадат връзка с продължение, както и секс за една нощ. Опитайте се да се придържате към реалността – новият роман може да е вълнуващ – но не и фактът, че ще последва нещо сериозно. Изкушенията ще бъдат в периода от 5 до 16 ноември. Ако ви е трудно да си създадете впечатление само от външния вид, послушайте какво ви говори интуицията.

ТЕЛЕЦ

Случва се, гласът на здравия разум призовава за предпазливост, но вие не искате да го слушате. Сексуалният хороскоп за ноември предлага на представителите на тази зодия изпитания, в които ще се сблъскват противоречиви желания. Може да бъдете развълнувани от среща с човек от непознат кръг – различна социална среда, професия или дори националност. Този контраст ще предизвика допълнителна атракция, а сред околните може да се появи дори завист. И все пак, ако се съмнявате, не бързайте с крачките в посока на по-сериозна връзка. Този ноември ще ви позволи да направите пауза за размисъл и не рискувайте да пропуснете нещо в личния си живот. Но пък не преставайте да полагате всякакви грижи за тялото – отдайте се на масаж, козметични процедури или спорт – и либидото ви ще бъде на висота.

БЛИЗНАЦИ

Ноември ще бъде за Близнаци точно това, което обичат – нови срещи, комуникация, запознанства. Сексуалната ви енергия е на висота, а нейният пик ще бъде в дните преди и след 9 ноември. Изненади могат да се очакват и в настоящите ви отношения, ако имате партньор. Не се страхувайте да се отклоните от интимните ви навици, както и от ежедневните. Отидете на място, където никога не сте били, дръжте се така, както никога преди. Всичко казано по-горе се отнася до личния живот: влезте в необичайна роля, поемете инициативата, опитайте нова сексуална практика – ще се почувствате като нов човек, което ще ви хареса.

РАК

Кой каза, че сладките сънища се случват само през лятото или пролетта? Романтичното настроение през този месец ще даде възможност на представителите на тази зодия да се откъснат от кръга на обичайната рутина. Либидото е в добра форма, желанията се раждат в тялото, но в главите ви има много свежи идеи и проекти. За тези с партньори няма никакъв риск. Напротив, една стабилна връзка е като ярък фар, който ви създава усещането за безопасно пристанище. Ако пък сте в търсене на половинка, месецът не е благоприятен за създаване на сериозна връзка. Дори ако това противоречи на вашите желания, направете така, че първо да поставите интересите си. И поне заради експеримента да дадете предпочитание на жанра „необвързващ секс“.

ЛЪВ

Сексуалният хороскоп за месец ноември ще предложи на Лъвовете да решат няколко деликатни въпроса и заемането на правилната позиция няма да бъде толкова лесно. В края на краищата връзката е неизразен договор, в който всеки партньор приема от самото начало своя дял от отговорност и задължения. Ако с течение на времето тези задължения започват да ви бъдат в тежест, морално или физически, условията на договора трябва да бъдат преразгледани – няма смисъл да се криете от действителността. Премахването на напрежението при двойките ще помогне да се отворят възможности за разговор за желанията и нуждите на всеки. Най-благоприятните дни за това са от 5 до 16 ноември. За тези, които не са обвързани – не се страхувайте да предприемете смела крачка и без това кипите от енергия.

ДЕВА

Добрият секс започва от простото усещане, че двама души се радват на всеки миг прекарано време заедно. Но при вас може и да куцат нещата през този месец. Може би партньорът ви дава сигнали, за които трябва да разговаряте, преди да се превърнат в оплаквания. Вие сте майстор на конкретни, ефективни решения, но хармонията в една двойка зависи и от такива лекомислени неща като „смях без причина“. Не обвинявайте любимия си човек, време е да възстановите равновесието между полезно и приятно.

ВЕЗНИ

В началото на миналия месец Венера навлезе в своята ретроградна фаза, а на 31 октомври тя се премести от съзвездието Скорпион в знака ви. Докато богинята на любовта бе при съседите ви – те най-ярко усетиха ретроградния ефект. Сблъскаха се с проблеми и хора от миналото, съмнения относно лоялността, въпроси за смисъла на настоящите отношения... Сега хороскопът за ноември ще предложи подобни теми и на Везните. Нещата ще се подобрят след 16 ноември, а дотогава ще бъде подходящо да си направите необходимите изводи за връзката си, да погледнете назад и да видите доколко са се реализирали желанията ви. И ако искате да промените нещо радикално, изчакайте средата на месеца – сега анализът е по-важен от активните действия.

СКОРПИОН

Ретроградната Венера бе във вашия знак дълго време, от 6 до 31 октомври, след което се премести при Везните. Следите от престоя ѝ са значими и е малко вероятно да донесат спокойствие. Този месец много Скорпиони може да почувстват, че не са достатъчно обичани, оценявани и не зачитат интересите ви. За някои двойки въпросът за парите може изведнъж да се появи рязко, още в първите дни на ноември. В личен план ще имате отчаяно желание да защитите своята независимост. В такова емоционално настроение е лесно романтиката и сексът да останат настрана. Но точно това би било грешка – ако в труден момент мислите и думите се объркат, по-добре е да заговори езика на тялото.

СТРЕЛЕЦ

Пригответе се за интензивен старт – от 5 ноември до средата на месеца сексуалната ви енергия е на висота, флиртът и възбудата ще доминират над романтиката. Всичко обаче ще се случва неволно, без предварителен план. Опитайте се обаче да се придържате към реалността в периода от 10 до 22 ноември. Ако имате важен човек до вас, може да се промъкне неразбиране или съмнение. През последната седмица на месеца е по-добре да забавите темпото на интимния фронт, тъй като ви се удава възможност за печеливш проект, свързан с немалко пари, който ще изисква пълната ви концентрация.

КОЗИРОГ

Представителите на тази зодия обмислят всички варианти при създадена възможност и често дори я пропускат. Но вътрешните трансформации през последните месеци ще дадат своите отговори именно през ноември. Включително и на любовния фронт. Особено интересен ще бъде 11 ноември. Предстои вземането на важни решения на интимния фронт. Ако в двойката ви царува хармония, най-вероятно половинката ще ви подкрепя и в бъдеще. Но и вие трябва да положите реципрочните усилия. При свободните Козирози особено важен ще се окаже последният флирт. Ако имате дори грам съмнение, че може да прерасне в здрава връзка – не си губете времето.

ВОДОЛЕЙ

Още в първите дни на ноември трябва да сте внимателни и да не позволявате силните емоции да преобладават. Можете да предизвикате конфликт, който да има разрушителни последствия. Парадоксът е, че при Водолеите има много енергия, включително сексуална. Дипломатическите ви качества могат да доведат до лек неуспех. Най-интензивен период от сексуална гледна точка е от 5 до 16 ноември. В тези дни спонтанните изблици рискуват да надделеят над логиката, жадувайки за по-дълбоки чувства. Освен това може да бъдете изненадани от човек от кръга на дългогодишни приятелски връзки. От вас зависи дали ще придадете еротичен оттенък на тази изненада.

РИБИ

Обикновено взаимните чувства потапят любовниците в магически пашкул, от който целият шум от външния свят не се чува. Този месец Рибите ще плуват в свои води. Вероятно вече не сте доволни от пасивната роля във връзката си. Това дълбоко желание за промяна може да предизвика емоционални изблици – бъдете по-внимателни с вашите реакции, особено в началото на ноември. В периода от 9 до 17 ноември либидото ви ще е в пика си. И вашите спонтанни решения и действия могат много да изненадат партньора ви.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари