IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Само за жени: 7 типа мъже, с които да внимавате

23 ноември 2018 16 10

Бракът ви с тях ще е ужасен

Източник: Pixabay

Източник: Pixabay

Когато става дума за мъже, всяка жена мечтае за връзка с идеалния, но с времето осъзнава, че той не съществува. Той може да бъде срещнат в книги, по филмите, но трудно в истинския живот.

Има няколко вида мъже, които се отнасят по различен начин с жените. Едни стават за мимолетна връзка, други за по-сериозно обвързване... някои са доста трудни за брак. Ако все още не сте срещнали подходящия партньор, ето за кои типажи да внимавате:

1. Мъже, за които жените са собственост

Те не признават чувства, а се държат с вас като с предмет, който е тяхна собственост. В повечето случаи за тях вие сте просто сексуален обект, който не биха делили с никой друг. Не позволяват да се срещате с роднини и приятелки, както и да имате лично пространство. Интересуват се повече от външната ви красота, отколкото вътрешната, но бързо ще я погубят, ако решите да излизате с тях или се обвържете в брак.

2. Себелюбиви мъже

При тях егото е силно развито. Винаги поставят себе си на първо място, после останалите. Никога няма да получите нужното внимание от такъв човек. Той държи на своите цели и амбиции и не го интересува какво искат другите. Дори и да имате брак с такъв човек, винаги ще бъдете пренебрегвани заради неговите прищевки.

3. Материалистични мъже

За тях приоритет номер едно са парите и светските преживявания. Мъжът материалист е готов да ви остави на рождения ден само и само да не изпусне служебен ангажимент, от който може да припечели. Той изглежда негрижовен в очите на близките си, защото ги пренебрегва заради финансови облаги.

Според зодията: Какво мразят мъжете?

4. Парти мъже

Те са от онези, за които купонът никога не спира. Независимо, че вече имат приятелка, мъжете от този тип не спират да водят забързания си начин на живот по заведенията. В тази връзка не се учудвайте, ако влязат в конфликт с вас, ако искате да ги спрете или промените.

5. Мъже деспоти

Те искат да държат нещата в свои ръце и не приемат чуждо мнение. Не харесват независимите жени, а по-скоро търсят онези, които ще им се подчиняват за цял живот.

6. Ревниви мъже

Е, малко ревност не пречи на връзката, дори ѝ помага да се развие. Но ако човекът, когото срещнете, започва да ви проверява телефона още в началото и постоянно се съмнява, че го лъжете, то със сигурност е доста ревнив. Този тип мъже може да превърнат живота ви в пълен кошмар. Ревност от приятелки, колеги, семейство, побоища и скандали... никоя жена не заслужава това.

7. Мъже, които не желаят сериозна връзка

В един момент от живота си всяка жена желае по-сериозна връзка и търси по-улегнал начин на живот. Има някои мъже обаче, които никога не са готови за обвързване, камо ли за брак и деца. На тях не може да се разчита – днес казват едно, а утре може да ги засечете с друга.

4 зодиакални знака, които манипулират с лекота в любовта

Според мъжете: Какви качества притежава перфектната жена?

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

,я, ( преди 5 години )
.... ( преди 5 години )
ili mujut , kogoto i az obojavam i obi4am ili nikoi drug . i ako moje bez tulkuvania.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
мнение ( преди 5 години )
само така - брак с някой такъв католик
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар