IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 промени, с които ще разнообразите секса през новата година

3 януари 2019 16 00

Отидете в секс шоп, ако не сте го правили

Pixabay

Pixabay

В края на старата и настъпването на новата година, неминуемо си правим равносметка. Здраве, нова работа, вземане на книжка, влизане във форма, повече пари, късмет, успехи, са нещата, за които всеки от нас мечтае. 

Освен мислите за нови придобивки и благополучие, много мъже и жени тайничко правят разбор на това как е минала годината им по отношение на секса. На едни им се иска да бъдат по-страстни в леглото и имат повече оргазми или казано накратко - да се представят по-добре в сравнение с времето досега. 

Ето 7 промени или обещания, които да си дадете през 2019-а, за да разнообразите и подобрите вашите сексуални отношения. 

1. Вярвайте повече в себе си 

Понякога неудволетворението от секса идва от това, че вие не харесвате тялото си и имате по-ниско самочувствие. Собствената ви неувереност се усеща от другия и може да бъде причина за понижаване на либидото и от двете страни. Никой не е съвършен, всеки знае, че има недостатъци, но трябва да се отпусне и да забрави за притесненията. Според някои сексолози, мъжете се възбуждат от голо женско тяло, независимо какво е. 

2. Не симулирайте 

Има случаи, в които едният, най-често жените, се правят, че изпитват върховното удоволствие, за да не обидят половинката си. Но това не му носи никакви ползи. Ако искате да подобрите интимния си живот, не симулирайте, а бъдете открити с другия. Изненадайте го с нещо ново, с което ще се разнообразите или помислете заедно какво може да промените, за да стигнете до оргазъм. 

3. Внимавайте със случайните запознанства

Сексът за една нощ не означава, че ще подобрите сексуалната си култура. Ако нямате сериозно гадже и сексът ви липсва, все пак не се увличайте от първия, който иска да спи с вас. В противен случай рискувате да пипнете някоя инфекция или болест, отколкото да изпитате непознатото удоволствие. 

4. Не правете неща, които не харесвате

Да, искате да доставите удоволствие на себе си и половинката, но не се навивайте да правите неща, които не харесвате. Хубаво е да опивате от новото, но преди да пристъпите към това, се уверете, че имате доверие на другия. Понякога единият се принуждава да прави нещо, което не му се нрави само и само, за да угоди на другия, а в този случай сексът не може да му достави удоволствие. 

5. Купете си секс играчка

Ако го правите само в спалнята при това в една и съща поза, определено ви трябва нещо ново. Започнете новата година с малко по-разкрепостено мислене. Може би има такива от вас, които никога не са ползвали секс играчки, нито са влизали в специализиран за това магазин. Престрашете се да си купите нещо или дори да разгледате заедно с половинката. Ако преборите свенливостта си, ще подобрите и сексуалните си изживявания. 

6. Сбъднете фантазиите си 

Някои не споделят своите еротични сънища и сексуални фантазии. Е, време е да го направите. Ако сте си мечтали да направите тройка, направете нещо по въпроса. Ако се възбуждате от факта да го направите в парка или на друго публично място, пробвайте. Риск печели - риск губи. Току виж, че гаджето ви желае същото. 

7. Да на ролевите игри 

Друга промяна, с която ще подобрите интимните отношения, са ролевите игри. Ако не сте се дегизирали като секси медицинска сестра или палав полицай, действайте. Развинтете фантазията на човека насреща, накарайте го да ви желае по-силно.  Имате вариант да обсъдите заедно кой каква роля ще изпълнява или да направите изненада, която определено ще се хареса. Все пак, ако си купите латексово облекло, не бързайте с камшика, защото той може да създаде погрешно впечатление. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

IlianaBurgas ( преди 5 години )
За информация от къде препоръчвам да се вземе - можете да видите профила ми...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
IlianaBurgas ( преди 5 години )
Най-добрите промени са да разчупите легловата обстановка - вземете си играчка или нещо такова. Може дори да пробвате садо-мазо... Много възбужда и определено връща страстта...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар